01/19/2024
0

Zanger en zangeressen gezocht (The Passion)

01/19/2024
020 maart- Enschede

21 maart- Andijk

22 maart- Drachten

23 maart- Dordrecht

24 maart- Veenendaal

 

Zing mee in het Choir Company projectkoor!

 

Beste zangers en zangeressen,

 

Als je een paar tijdloze werken moet noemen die in Nederland tot op de dag van vandaag geluisterd worden, dan hoort ‘The Passion’ van Adrian Snell daar bij. Voor ons als Choir Company is het inmiddels de vijfde (!!) keer dat we onderdeel mogen zijn van dit geweldige programma en dit jaar staan er maar liefst 5 concerten op de planning waarvan 3 met orkest!

 

Of je ‘The Passion’ nu een 'rockopera' noemt of een samensmelting van klassiek, modern en koormuziek; het werk vertelt het paasverhaal op unieke wijze met moderne liederen, solo zangers en zangeressen die de hoofdrollen uit het verhaal vertolken en ondersteund door een koor. Door de jaren heen voerde Adrian Snell het werk, inclusief het bekende 'Long Live The King', 'Peace Be With You', 'Golgotha' en 'Jesus Alive!' diverse keren uit in ons land.

 

Meezingen in deze prachtige productie is een indringende ervaring die je absoluut niet wilt missen!

 

Meezingen?

 

De aanmelding gaat open op:

 

Donderdagavond 11 januari om 19.00 uur

Aanmelden kan via deze link 

 

  1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je, naast je eerste keuze die altijd definitief is, ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.

           

Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.

 

  1. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn, kom je te laat of moet je eerder weg, dan kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.) Eventueel is het in overleg met de projectmanager wel mogelijk de repetitie op één van de andere oefenlocaties mee te maken.

 

Ben jij er ook bij? Je bent van harte welkom!

 

Let op: inschrijven kan tot 3 februari

 

Maarten Wassink

The Choir Company