2022

Maart 2022. De 'Schitter Tour' van Eline Bakker en projectkoren van The Choir Company onder leiding van Jane Loois en Chesron Ledes. Tijdens de avonden van de 'Schitter' tour klinken de nieuwe liederen van Elines album 'Terug Naar Eden' als herinnering aan hoe we bedoeld zijn te schitteren in Gods licht.

Concerten: Veenendaal, Bunschoten Spakenburg, Zwolle, Winschoten, Rotterdam.

2021

December 2021-april 2022: Zangers en zangeresessen van The Choir Company sluiten aan bij uitzendingen van Nederland Zingt in Amersfoort, Schiedam, Deventer, Wijk Bij Duurstede, Amsterdam en Maasland en werken samen met o.a. Remko Harms, het ‘Adem project’, Mozaïek Worship, Trinity Wereldwijs, Kampen Boys Choir, Sera Noa en Pearl Jozefzoon.

November 2021: ‘Identity Tour’ met Remko Harms en The Choir Company projectkoren. Op het programma stonden een aantal nummers van Remko’s nieuwe “Identity” album, swingende Gaither songs en een eigen Choir Company liederen.

Concerten: Amsterdam, Veenendaal, Bunschoten-Spakenburg, Alphen aan den Rijn.

Oktober 2021: “A New Beginning”. Een nieuwe Continental Tribute Tour onder leiding van Betthilde Keij en Maarten Wassink met muzikale hoogtepunten uit de jaren ’80 en ’90. Alle deelnemers hadden in het verleden één of meerdere keren met The Continentals getoerd.

Concerten: Velp, Hoogezand, Barendrecht, Alphen aan den Rijn, Bunschoten-Spakenburg.

Juli 2021: De start van Praise Community, een nieuw project binnen The Choir Company. Praise Community is een 'trainingsschool' die deelnemers helpt zich muzikaal, persoonlijk en geestelijk verder te ontwikkelen d.m.v. workshops, trainingen in het land, lied van de maand, ontmoeting en geestelijke inspiratie.

2020

Toen door Corona in februari 2021 alles stil kwam te liggen ontstond al snel het idee om online iets van ons te laten horen. De “Choir Company Live” uitzendingen waren gevuld met muziek, stemtraining, Bijbelse inspiratie en het laatste nieuws.

2019

December 2019. Kersttour: “The Christmas Collection of Tom Parker". De mooiste kerstarrangementen van Tom Parker uitgevoerd door The Choir Company projectkoren, solisten en band.

Concerten: Surhuisterveen, Berkel en Rodenrijs, Harderwijk, Gouda, Meppel en Hoogezand

November 2019- De 8-ste editie van “The Young Messiah”, Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk met dit jaar zo’n 300 deelnemers. In de eerste helft van het porgramma maakten we weer een paar bijzondere muzikale uitstapjes waaronder “Wonderful World” en “You’ll neever walk Alone”

Concerten: Waalwijk, Assen, Zuidland, Leerdam, Enter, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Leek, Bergen op Zoom en het slotconcert in de Basiliek in Veenendaal.

Oktober 2019. In 2018 maakte Nederland voor het eerst kennis met de Israëlische aanbiddingsleidster Sarah Liberman. Het werd een warm welkom waarin haar hart voor aanbidding en het volk, land en de geschiedenis van Israël doorklonk. In oktober kwam er een vervolg, opnieuw met een projectkoor van The Choir Company. 

Concerten: Harderwijk, Rotterdam en Aalsmeer.


September 2019. Op 29 september vierden we ons 20-jarig jubileum in de Basiliek in Veenendaal. Met zo’n 150 koorleden namen we samen het lied “Let Us Stand” op en genoten we ’s middags van het cabaretprogramma door “Over Schapen Enzo”

Op 15 september was de officiële release van onze nieuwe “Choir Company Women Worship” CD “Maak ons Eén” opgenomen door The Choir Company band, solisten en projectkoor.

Tracklist: Ere Zij Aan God de Vader/Wij Brengen U de Eer, Machtig God, Geef Hem Glorie, Hosanna, U Bent God, Kom Immanuel, Tot in Eeuwigheid, Bij Het Kruis, Hoe Groot Zijt Gij, Hoog Verheven, Maak ons Eén

Juli/Augustus 2019- Voor de 10de keer ging een Choir Company team van zangers, instrumentalisten en technici naar Indonesië om daar concerten te geven. Zo’n 550 kinderen in Landak (Kalimantan) kregen een sponsor.

Concerten: Bintaro, Cibinong, Yogyakarta, Surakarta, Temanggun, Pati, Tasikmalaya, Jakarta

Juni 2019: Een drietal concerten met een “Tribute to the Continental Singers”.
Een koor van 25 man, een uitgebreide band en de beste nummers uit die tijd voerden de bezoekers terug naar de tachtiger jaren. Alle deelnemers hadden 1 of meerdere malen met de Continentals getourd. 

Concerten: Veenendaal, Zwolle, Capelle aan den IJssel

Zaterdag 20 april 2019: The Passion in Concert, Rotterdam Ahoy. Een nieuwe concertervaring tijdens het paasweekend. Een geweldige cast met o.a. Simone Kleinsma, Jeroen van Koningsbrugge, Danny de Munk, Berget Lewis, Brainpower, Dwight Dissels e.a.  zongen samen met een Choir Company projectkoor van zo’n 400 zangers en zangeressen het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers. 
Zaterdag 6 april 2019: The Choir Company Vocals zingen mee tijdens de “Nederland Zingt Dag” in de Jaarbeurs in Utrecht. Met zo’n tienduizend anderen zongen we prachtige samenzang liederen. Daarnaast zongen we samen met Kees Kraayenoord, en Sela voor én over God en werden we bemoedigd en geïnspireerd  door middel van een preek en getuigenissen, die dit jaar aansloten bij het thema: ‘Hij laat niet los’.

April 2019: Lou Fellingham keerde terug voor drie optredens met volledige band en een projectkoor van The Choir Company. Tijdens deze avonden liet ze ook muziek van haar dan pas verschenen album  “Made for You” horen. 

Concerten: Zwolle, Rotterdam, Veenendaal 


Maart 2019: Via Crucis is gebaseerd is op de kruiswegstaties zoals die al eeuwen in de kerk te zien zijn; 14 scenes die de weg vanaf Jezus’ veroordeling tot aan Zijn kruisiging weergeven. 14 delen muziek dus, vanaf Zijn veroordeling tot aan Zijn sterven aan het kruis. muzikaal ensemble: Frans de Berg, piano, Peter Koetsveld, klarinet, Ruben Bekx, contrabas en basgitaar en Dick Le Mair, marimba en slagwerk en een Choir Company projectkoor.
Concerten: Waddinxveen, Gouda

2018

“Met Heel Mijn Hart”. In 2018 gingen we ook weer een aantal keren op pad met ons eigen ‘project in één dag’ en elke keer zat het helemaal vol! De uitvoeringen waren in: Diever, Hoogeveen, Gouda, Delft en Enter

December 2018. Kersttour: “The Christmas Collection of Tom Parker". De mooiste kerstarrangementen van Tom Parker uitgevoerd door The Choir Company projectkoren, solisten en band.

Concerten: Amersfoort, Zwolle, Vlaardingen

November 2018- “The Young Messiah”, Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk. Alweer voor de zevende keer op tour door Nederland en het enthousiasme lijkt alleen maar groter te worden. In de eerste helft van het programma voerden we deze keer o.a. een paar prachtige titels uit van “The Ten Commandments”.

Concerten: Surhuisterveen, Gouda, Maarssen, Meppel, Genderen, Papendrecht, Zeewolde en het slotconcert in de Basiliek in Veenendaal.

Oktober 2018-  Sarah Liberman & Band. Sarah Liberman is één van de meest geliefde aanbiddingsleiders in wat ook wel het ‘messianic worship’ genre wordt genoemd; moderne aanbiddingsmuziek door joodse gelovigen met herkenbare wortels in de joodse cultuur en geschiedenis. In oktober kwam Sarah voor het eerst naar Nederland en wij mochten erbij zijn.

Concerten: Zwolle, Aalsmeer, Rotterdam.

Mei 2018- “Choir Company Classic & de Zagerij”. In het voorjaar was er tijd voor een bijzonder experiment en samenwerking met strijkersensemble “De Zagerij”. Op het programma stonden bijzondere klassieke melodieën, maar ook bewerking van pop- en filmmuziek. De uitvoering werd gehouden in Theater Concordia te Haastrecht. In september trad de groep ook op tijdens het “Hefparkfestival” te Rotterdam.

April 2018- “Marcus”. Een bijzondere koor- en muziektheater voorstelling in samenwerking met de Amerikaanse acteur Bruce Kuhn die op indrukwekkende en inspirerende wijze het lijdensverhaal uit het Marcus evangelie speelt.

Concerten: Harderwijk, Rotterdam, Veenendaal.

Maart 2018- Paul Wilbur. Het was opnieuw een groot feest en een geweldig voorrecht om alweer voor de vierde keer samen te mogen werken met Paul Wilbur, bekend van zijn liederen als ‘Praise Adonai’ en ‘Adonai’, die al jaren in kerken hier gezongen worden. Paul brengt muziek die het opgewekte karakter van hebreeuwse folklore combineert met moderne aanbiddingsmuziek.

Concerten: Zwolle, Aalsmeer, Veenendaal

2017

December 2017- "The Tom Parker Kerst Theatertour". Een kerstprogramma vol Tom Parker kerstarrangementen. Uitgevoerd door The Choir Company projectkoren en solisten en band. Concerten: Harderwijk, Rijssen, Rotterdam, Etten-Leur, Barneveld, Alphen aan den Rijn.

November 2017- "The Young Messiah". De zesde editie van Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk met een record aantal deelnemers. In de eerste helft een selectie van bekende Tom Parker arrangementen en een aantal bekende film melodieën. Uitgevoerd door The Choir Company Band, projectkoren en solisten. Concerten: Diever, Heerjansdam, Nijkerk, Emmen, Aalsmeer, Surhuisterveen, Maasluis, Epe, Zoetermeer, Veenendaal.

September 2017: Lou Fellingham & Band en The Choir Company projectkoren. Speciale concerten om het jubileum te vieren van "Stichting Bright Fame". Concerten: Veenendaal, Rotterdam, Amsterdam.

September 2017- Adrian Snell's "Alpha & Omega"
Met: The Choir Company projectkoren & solisten en Dave Bainbridge, Frank van Essen, Jay-P, Sjoerd Visser, Mark Dekkers en "de Zandtovenaar" Gert van der Vijver. Concerten: Drachten, Andijk, Amersfoort.

Juli/Augustus 2017- "We Are Changing the World": The Choir Company Indonesia tour. Voor de negende keer tourden we met een team van zangers, instrumentalisten en technici door het prachtige Indonesië en vonden we een sponsor voor zo'n 600 kinderen in de projecten op het eiland Flores. Concerten: 24 juli Surabaya, 26 juli Malang, 27 juli Surabaya, 28 juli Surabaya
30 juli Yogjakarta, 31 juli Magelang, 1 augustus Solo, 3 augustus Depok, 4 augustus Bogor

22 april 2017- Deelname met 200 koorleden aan de "Nederland Zingt Dag" in de Jaarbeurs hallen in Utrecht.

April 2017- "The Passion Unplugged" met Adrian Snell. Met: The Choir Company projectkoren en solisten en Dave Bainbridge, Frank van Essen, Jonny Boston en Jonas Pap. Concerten: Ermelo, Diever.

Maart 2017- Jublileum Concerten Rob Favier & Band.  Rob Favier 40 jaar in het vak.
Concerten: Rotterdam en Alphen aan den Rijn.

2016

December 2016- de release van het "Met Heel Mijn Hart" CD project.
Opgenomen door The Choir Company band, solisten en projectkoor.
Playlist: Overwinningslied, Heilig Bent U, Heer, In Uw Naam, Ik Zal Niet Wankelen, U Bent Alles voor Mij, De Schepping Getuigt, Het Kostbare Kruis, Jezus, U Bent Machtig, Gebed voor Nederland, Op Die Dag, Blijf Mij Nabij.
December 2016- "Go Tell it on the Mountain" kersttour met Jonny and the Jazzuits, Out of the Ashes en The Choir Company projectkoren.
Concerten: Meppel, Alphen aan den Rijn, Harderwijk, Rotterdam.
November 2016- "The Young Messiah". Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk en in de eerste helft een selectie van bekende Tom Parker arrangementen en een aantal bekende film melodieën. Uitgevoerd door The Choir Company Band, projectkoren en solisten. Concerten:  Wierden, Heerjansdam, Zwolle, 's Gravenzande, Maarssenbroek, Zutphen, Roosendaal, Hoogeveen, Zoetermeer, Veenendaal.

ktober 2016- "Alpha & Omega". Adrian Snell brengt koorfavoriet weer naar Nederland
Met: The Choir Company projectkoren & solisten en Dave Bainbridge, Frank van Essen, Mark Dekkers, Peter van Essen, Jonny Boston, en "de Zandtovenaar" Gert van der Vijver. Concerten: Zwolle, Veenendaal, Rotterdam.

Juni 2016- "Fascinate tour" met: Lou Fellingham & Band en The Choir Company projectkoren (Mei 2016). Concerten: Meppel, Veenendaal, Alphen aan den Rijn.

Maart 2016- "The Passion".  Adrian Snell brengt zijn meesterwerk weer naar Nederlandse podia.
Met: The Choir Company projectkoren & solisten en Dave Bainbridge, Elisa Krijgsman, Marcel Zimmer, Mark Dekkers, Peter van Essen, Jonny Boston. Concerten:  Zwolle, Rotterdam, Andijk en Veenendaal.

2015

December 2015- Light of The World tour: "The Virgin" and other songs of love and hope.
Met: The Choir Company projectkoren & solisten en Dave Bainbridge, Elisa Krijgsman, Marcel Zimmer, Mark Dekkers, Peter van Essen, Jonny Boston. Concerten:  Zwolle, Veenendaal, Rotterdam.

December 2015- Paul Wilbur & Band. "Kersttour 2015" met The Choir Company projectkoren. Concerten: Aalsmeer, Veenendaal, Rotterdam.

November 2015- "The Young Messiah".  Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk en in de eerste helft een selectie van bekende Tom Parker arrangementen uitgevoerd door The Choir Company Band, projectkoren en solisten. Concerten:  Roosendaal, Vroomshoop, Zwolle, Rotterdam, Enschede, Alphen aan den Rijn en een concert met Mass Choir in "de Basiliek" in Veenendaal.

Juli/Augustus 2015- "Let Us Stand": The Choir Company Indonesië tour. Voor de achtste keer tourden we met een team van zangers, instrumentalisten en technici door het prachtige Indonesië en vonden we een sponsor voor zo'n 700 kinderen in de projecten op het eiland Flores. Concerten: Purwokerto, Tegal, Salatiga, Bandung, Tasikmalaya, Jakarta.

April 2015- "The Passion".  Adrian Snell brengt zijn meesterwerk weer naar Nederlandse podia.
Met: The Choir Company projectkoren en solisten en Dave Bainbridge, Elisa Krijgsman, Marcel Zimmer, Mark Dekkers, Peter van Essen, Jonny Boston. Concerten: Zwolle, Veenendaal, Rotterdam, Aalsmeerderbrug.


2014

December 2014- "The Music of Christmas". Met The Choir Company projectkoren & Band, Ralph van Maanen, The Moor Valley Vocal band en Vocals ChoirWorx. Concerten: Roosendaal, Maarssenbroek, Zwolle, Rotterdam.

November 2014- "The Young Messiah".  Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk en in de eerste helft een selectie van bekende Tom Parker arrangementen uitgevoerd door The Choir Company projectkoren & solisten en begeleid door Peter van Essen (viool), Frans de Berg (toetsen), Lee Ann Vermeulen (toetsen), Aron de Lijster (basgitaar), Luca Genta (cello, tin whistle, blokfluit) en Dick Le Mair (vibrafoon, percussie, slagwerk). Concerten: Zutphen, Papendrecht, Katwijk, Waddinxveen, Zwolle,  Apeldoorn, Veenendaal, Nijkerk.

Mei 2014- Lou Fellingham en The Choir Company projectkoren. Concerten: Hoogeveen, Capelle aan den IJssel, Hilversum.

April 2014- Paastour "Waarom nu?" door The Choir Company Vocals & Band i.s.m. acteur Peter van Dijk en in de eerste helft "Via Crucis", een muzikale vertolking van de kruiswegstaties, over een lijdensweg die pelgrimstocht wordt naar vergeving en vrede. Het werk, geschreven door Dick Le Mair werd uitgevoerd door Jaap Mulder (bekend van Di Gojim) op klarinet en saxofoon, Frans de Berg op piano, Jaël van Dijk op viool, Wouter van Itterson op bas en Dick Le Mair op marimba, percussie en slagwerk.

April 2014- Paul Wilbur & Band en The Choir Company projectkoren. Concerten: Zwolle, Aalsmeer, Rotterdam.

2013

December 2013- "Season of Hope" Kersttour met Don Moen, Lenny LeBlanc en The Choir Company Projectkoren. Concerten: Zwolle, Aalsmeer, Rotterdam.

November 2013- "The Young Messiah" en "Impressions of a Pilgrimage" tour. In samenwerking met Dick Lemair, Luca Genta, Peter van Essen, Frans de Berg, Ruud van der Steen, LeeAnn Vermeulen, Aaron de Lijster The Choir Company projectkoren en solisten. Concerten: Zutphen, Rotterdam, Hilversum, Hoogeveen, Waddinxveen, Vriezenveen, Nijkerk, Zwolle.

Juli 2013- The Choir Company Indonesië tour 2013. Concerten in Jakarta, Semarang en Solo.

Juni 2013- Don Moen en The Choir Company Vocals. Concert in Amsterdam.

Juni 2013- Wageningen 750 "You Never Walk Alone".  Gospelnight in het oude voetbalsatdion op de Wageningse Berg met The Choir Company projectkoor in samenwerking met Danny de Munk en The Choir Company solisten. 

April 2013- Paul Wilbur & band en The Choir Company projectkoren. Concerten: Zwolle, Rotterdam, Aalsmeer.

Paastour "Waarom nu?" door The Choir Company Vocals & Band i.s.m. acteur Peter van Dijk. Concerten: Hoogeveen, Arnhem, Maarsenbroek, Enkhuizen.

2012

December 2012- "Kind van Het Licht" Kersttour. Kersttour in samenwerking met Elly en Rikkert en The Choir Company projectkoren. Concerten: Middelburg, Maarssenbroek, Dieren, H.I. Ambacht.

November 2012- "The Young Messiah"  tour met The Choir Company Vocals en Band en projectkoren. Concerten: Rotterdam, Emmen, Alphen, Delft, Meppel, Harderwijk.

Paastour "Waarom nu?" door The Choir Company Vocals & Band i.s.m. acteur Peter van Dijk. Concerten: Utrecht, Meppel, Rotterdam, Enkhuizen

2011

December 2011 "Stal van mijn Hart" kersttour in samenwerking met Gerald Troost en The Moor Valley Vocalband.

Paastour "Waarom nu?" door The Choir Company Vocals & Band i.s.m. acteur Peter van Dijk.

2011- Indonesië tour.

2010

Maart 2010- The Choir Company Sisters zingen op Sestra's Vriendinnenweekend. 

Mei 2010- TV Opnamen "Nederland Zingt". (18 mei 2010 in Maassluis).

Juni 2010- Concert met Don Moen en The Choir Company projectkoor (26 juni 2010).

December 2010- "Let Heaven and Nature Sing" kersttour i.s.m. The Convocation Big Band, Talitha Nawijn en Choir Company projectkoren.

2009

Maart 2009- Musical Tour "Connected" (National Celebration Choir)

2009- Indonesië tour.

December 2009- "In Uw Aanwezigheid" Kerstour m.m.v. The Choir Company Vocals & Band, Marcel en Lydia Zimmer en Double G.

2008

Voorjaar 2008- "Zo Dichtbij" (Bijbelstudieboek en CD door The Choir Company Sisters).

Voorjaar 2008- "Rise Up and Praise Him" (Women Worship CD i.s.m. EO en Lifestyleblad EVA).

Mei 2008- Concert met Don Moen en Choir Company projectkoor (10 mei 2008).

December 2008- "Dreaming of a Holy Night" i.s.m. Graham Kendrick.

December 2008- "Hour of Power" kersttour.

2007

Voorjaar 2007- "In Uw Aanwezigheid" (CD opname Celebration Choirs).

2007- Women Worship (i.s.m. de EO en lifestyleblad EVA).

2007- Indonesië tour en projectbezoek Sambas (West Kalimantan).

2007- Ron Kenoly Kerstproject (Mass Choir Project).

2006

Juni 2006- "GospelNight of The Proms" (Topsportcentrum Rotterdam).

Najaar 2006- "Oneindig God" (CD opname Choir Company Sisters).

2005

Januari 2005- Benefietconcert voor de slachtoffers van de Tsunami in Azië. (15 januari 2005 m.m.v. Kees Kraayenoord, Ralph van Maanen, Gert Visscher, Stonewashed en The Choir Company).

2005- Indonesië tour (i.s.m. Gert Visscher).

2004

2004- "Marvelous Things" (i.s.m. Gert Visscher).

2004- "Feel The Joy" (i.s.m. Mark Condon).

2003

2003- Indonesië tour.

2002

2002/2003- "Laat Uw Grootheid Zien" (Mass Choir Project met CD opname).

2002- "Christmas Time II" (Mass Choir Project met opname van CD single)

2001

2001- "Wij Zijn Onderweg" (Mass Choir Project met CD opname).

2001- Indonesië tour.