Repetitie schema

Als je een paar tijdloze werken moet noemen die in Nederland tot op de dag van vandaag geluisterd worden, dan hoort ‘The Passion’ van Adrian Snell daar bij. Voor ons als Choir Company is het inmiddels de vijfde (!!) keer dat we onderdeel mogen zijn van dit geweldige progamma en dit jaar staat er maar liefst 5 concerten op de planning waarvan 3 met orkest!


Of je ‘The Passion’ nu een 'rockopera' noemt of een samensmelting van klassiek, modern en koormuziek; het werk vertelt het paasverhaal op unieke wijze met moderne liederen, solo zangers en zangeressen die de hoofdrollen uit het verhaal vertolken en ondersteund door een koor. Door de jaren heen voerde Adrian Snell het werk, inclusief het bekende 'Long Live The King', 'Peace Be With You', 'Golgotha' en 'Jesus Alive!' diverse keren uit in ons land.


Meezingen in deze prachtige productie is een indringende ervaring die je absoluut niet wilt missen!


De aanmelding gaat open op: Donderdagavond 11 januari om 19.00 uur

0
Dagen
0
Uur
45
Minuten
15
Seconden
Concertschema:

20 maart- Enschede

21 maart- Andijk

22 maart- Drachten

23 maart- Dordrecht

24 maart- Veenendaal

Repetitieschema's

Schema 1-Midden Nederland

Zaterdag 10 februari              (10.00 uur - 15.30 uur)- Utrecht

Zaterdag 16 maart                 (10.00 uur - 15.30 uur)- Utrecht

Schema 2 Andijk

 Woensdag 07 februari           (19.30 uur - 22.00 uur)- Andijk

 Zaterdag 24 februari              (10.00 uur - 15.30 uur)- Zwolle

 Woensdag 06 maart              (19.30 uur - 22.00 uur)- Andijk

Schema 3 Enschede

Woensdag 14 februari           (19.30 uur - 22.00 uur)- Enschede

Zaterdag 24 februari              (10.00 uur - 15.30 uur)- Zwolle

Woensdag 13 maart              (19.30 uur - 22.00 uur)- Enschede

Schema 4 Drachten

Donderdag 15 februari          (19.30 uur - 22.00 uur)- Drachten

Zaterdag 24 februari              (10.00 uur - 15.30 uur)- Zwolle

Donderdag 14 maart             (19.30 uur - 22.00 uur)- Drachten

ADRIAN SNELL VIERT JUBILEUM ‘THE PASSION’ MET BIJZONDERE CONCERTEN EN NIEUWE ‘ANNIVERSARY EDITION’

‘The Passion’ is een werk wat al het hele muzikale leven van Adrian Snell meereist. Wat begon als zijn eerste liedjes als solo artiest in 1974, groeide in 1980 uit tot een meesterwerk wat je mee neemt langs het lijden, sterven en de opstanding van de Messias. Een muzikale reis die met het Royal Philharmonic Orchestra opgenomen werd en door tientallen koren in Nederland opgevoerd is. ‘The Passion’ is een klassieker. En komend jaar viert Adrian Snell het jubileum met maar liefst vijf concerten in Nederland – waarvan drie mét orkest. Het is een unicum dat ‘The Passion’ met zowel band als orkest uitgevoerd wordt. Wie het werk kent, weet dat het in die vorm live een indrukwekkende belevenis is. Eindelijk kan Nederland ‘The Passion’ live weer helemaal ervaren zoals het vijfenveertig jaar geleden bedoeld werd!
Naast de concerten verschijnt begin 2024 de ‘Anniversary Edition’ van ‘The Passion’. Het werk was sinds kort niet meer verkrijgbaar, maar Adrians zoon Jamie (zelf geboren toen ‘The Passion’ verscheen) werkte de afgelopen jaren aan een nieuwe geluidsmix van het werk. Met ook nieuwe mastering klinkt ‘The Passion’ beter dan ooit en verschijnt deze op zowel cd als vinyl. De voorverkoop hiervan is ook in Nederland inmiddels gestart (zie www.adrian-snell.com).


Tijdens alle komende vijf concerten in maart 2024 wordt ‘The Passion’ integraal opgevoerd met Adrian Snell, een volledige band (met o.a. Frank van Essen, Luca Genta en Rineke de Wit), een projectkoor en solisten. In Drachten, Dordrecht en Veenendaal komt er echter ook een orkest bij! Het is tientallen jaren geleden dat het werk zo uitvoerig gespeeld werd. Beleef in de aanloop naar pasen een concertavond rond het lijdensverhaal en de opstanding van Christus die je nog lang zal heugen!


Kaarten zijn te reserveren via www.eventsforchrist.nl. LET OP: het orkest speelt mee op drie van de vijf avonden. Op de overige twee avonden wordt Adrian Snell begeleid door een volledige band en projectkoor.

Alles op een rijtje

  • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.
  • Het repertoire is geheel Engelstalig!  
  • Opgeven kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier op www.choircompany.nl
  • Deelnamekosten bedragen € 39,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal.
  • Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie!
  • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken niet gerestitueerd. Wil je het concert toch meemaken als concertbezoeker dan zul je een toegangskaart moeten kopen via Events4Christ.
  • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus €5,00 administratiekosten teruggestort worden.
  • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers).
  • Van de meeste nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
  • Het is verplicht om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Een gemiste repetitie kan eventueel in overleg op een andere locatie ingehaald worden.
  • Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening.
  • De repetitieavonden duren van 19.30 uur – 22.00 uur, een repetitiedag duurt van 10.00 uur – 15.30 uur.
  • Zorg ervoor dat je op de concert dag vanaf 15.00 uur beschikbaar bent.
  • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.
  • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.
  • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

   Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: m.nekeman@choircompany.nl