Lopende projecten

Michael W. Smith

Het is zo ver! Over een paar dagen gaat de aanmelding open voor de concerten met Michael W. Smith! Wat een geweldig voorrecht dat we al voor de derde keer samen met Michael op het podium mogen staan- en met de ervaringen van de afgelopen twee keer nog vers in het geheugen kun je er op rekenen dat het weer een geweldig feest zal worden


The Passion

Als je een paar tijdloze werken moet noemen die in Nederland tot op de dag van vandaag geluisterd worden, dan hoort ‘The Passion’ van Adrian Snell daar bij. Voor ons als Choir Company is het inmiddels de vijfde (!!) keer dat we onderdeel mogen zijn van dit geweldige progamma en dit jaar staat er maar liefst 5 concerten op de planning waarvan 3 met orkest!

Don Moen & Paul Baloche

Ik zal de dag waarop we voor het eerst samenwerkten met Don Moen nooit vergeten. Het was op 10 mei 2008 in de Veluwehal in Barneveld. Voor mij persoonlijk was het een droom die uit kwam. Het was een groot voorrecht om in de jaren erna vaker met hem op te mogen treden, en ik ben dan ook heel dankbaar dat we in maart een nieuwe kans krijgen. Het feit dat Paul Baloche er nu ook bij zal zijn maakt het allemaal nog veel specialer en daarom zie ik enorm uit naar deze mooie samenwerking!