Lopende projecten

Hele jaar december

Misschien herken je het wel… het ‘’voordat je het weet is het al weer december gevoel’’ – alsof je nog maar net de Kerstboom hebt opgeruimd… en dan staat ie er al weer.

En december betekent ook: samen zingen, elkaar ontmoeten en de geboorte vieren van onze Redder en Verlosser. Natuurlijk is een Choir Company seizoen niet compleet zonder een echte kersttour en we zijn daarom enorm blij dat we dit jaar een prachtige samenwerking aan mogen gaan met Joke Buis & band en

zanger/trompettist Thomas Heikoop.
Donderdag 31 augustus om 19.00 uur gaat de aanmelding open

Sunday Celebration

op zondag 22 oktober kan er ook gezongen worden in Hoogeveen . Die dag zijn we te gast voor een “Sunday Celebration” en we nodigen jou van harte uit om mee te komen zingen in het koor!
De band zal deze dag bestaan uit Dave van Room (piano), Joost Laninga (gitaar), Sander Puttenstein (drums) en Jan Willem Stoker (bass).

Iedereen die zich aanmeldt krijgt van te voren een link toegestuurd waar je de materialen kunt downloaden. Je bereid je thuis voor door alles goed in te studeren, vervolgens komen we op 22 oktober om 14.00 uur bij elkaar voor een repetitie en bereiden we ons voor op de dienst die om 19.00 uur begint.

Alpha and Omega

Nadat we dit voorjaar samen met Adrian Snell en band drie overweldigende concerten met The Passion mochten beleven, staat voor dit najaar Alpha + Omega op de planning. Een geweldige mooie uitdaging, want in dit programma is van het begin af aan altijd al een grote koorfavoriet geweest.

Young Messiah

We weten dat veel van jullie al een poos zitten te wachten op informatie over Young Messiah. We zijn dan ook blij dat we je kunnen vertellen dat komende donderdag, 22 juni om 19.00 uur de aanmelding open gaat voor de 10de editie van The Young Messiah