Lopende projecten

The Passion


'The Passion' vertelt het paasverhaal op unieke wijze met moderne liederen, solo zangers en zangeressen die de hoofdrollen uit het verhaal vertolken en ondersteund door een koor. Door de jaren heen voerde Adrian Snell het werk, inclusief het bekende 'Long Live The King', 'Peace Be With You', 'Golgotha' en 'Jesus Alive!' diverse keren uit in ons land. Toch is de laatste keer dat de volledige 'Passion' werd uitgevoerd alweer meer dan zes jaar geleden.

Michael W. Smith


Was jij er ook bij toen we in Ahoy met zo’n 250 zangers en zangeressen meezongen tijdens het geweldige concert met Michael W. Smith? Wat was het een feest en wat heeft iedereen enorm genoten!

We zijn dan ook geweldig blij dat Michael op 21 april terug komt naar Nederland en opnieuw een concert zal geven in RotterdamVoorprogramma

Michael W. Smith

In 2023 willen we, naast de projecten zonder leeftijdsgrens een start maken met projecten speciaal voor de leeftijdsgroep van 16-35 jaar. Dit eerste project krijgt een geweldige lancering samen met Dwight Dissels, Sharon Kips en Gilbert Thera in het voorprogramma van niemand minder dan Michael W Smith op 21 april in Ahoy!Zoals je wellicht al hebt gehoord of gelezen gaan we dit voorjaar een bijzondere samenwerking aan met “The Psalm Project”. Helaas gaat The Psalm Project stoppen en geven ze in mei, juni en juli hun allerlaatste concerten. De tweede helft van het programma staat in het teken van hun meest recente project “Kyrié”, dat op dit moment helemaal bewerkt wordt als koorproject.
 

Wil jij ook meezingen tijdens de slotconcerten, zet dan het repetitieschema waar jij wilt repeteren vast in je agenda!


Dit voorjaar zijn we, naast de projecten zonder leeftijdsgrens, gestart met projecten speciaal voor een jongere doelgroep. Ben jij tussen de 16 en 40 jaar, dan nodigen we je van harte uit om mee te zingen in het speciale projectkoor voor de ‘Let Worship Arise’ tour.

Hoe tof als jij daar aan mee kunt doen!
 

Zingen in een koor is een geweldige belevenis, en daarnaast mogen we samen met InSalvation, Wim Hoddenbagh, Charlotte Jordaan en Sander & Angela de zaal meenemen in aanbidding voor onze God.