Lopende projecten

Projectkoor “The Young Messiah”

Het is bijna niet te geloven dat het dit najaar alweer drie jaar geleden is dat we het land door gingen met onze Young Messiah concerten. Niemand weet hoe het dit najaar allemaal zal gaan verlopen, maar stil gaan zitten afwachten is wat ons betreft geen optie en daarom zijn we ons vol hoop en goede moed aan het voorbereiden op een nieuwe Young Messiah tour.

 

Sinds de start in 2012 hebben heel veel koorleden- vaak meerdere edities- met plezier meegezongen en is deelname aan dit project voor veel zangers en zangeressen het muzikale hoogtepunt van het jaar. De jaren dat we op pad waren met dit geweldige programma bleef het enthousiasme alleen maar toenemen en we hopen dan ook van harte dat ook jij niet kunt wachten om je aan te melden.

Projectkoor Michael W. Smith

Terwijl zo’n 250 zangers en zangeressen zich volop aan het voorbereiden zijn op het concert met Michael W. Smith in Rotterdam op 26 juni a.s. kregen we bericht dat er wegens grote respons een intiemer, extra concert bijgeboekt is op donderdag 21 juli in Veenendaal.

Projectkoor Boskoop Zingt

We starten dit muzikaal seizoen met een bijzonder Praise Community Project. Wij zijn uitgenodigd om de muzikale invulling te verzorgen bij een groots zangfestijn ter ere van 800 jaar Boskoop. In het kader van dit feestelijk jaar wordt op 22 januari 2023 in samenwerking met verschillende koren uit de regio Boskoop in het Plantarium in Boskoop dit muzikaal festijn georganiseerd.