The NewVision Vocals 

projectmatig koor voor jongeren van 16 tot 40 jaar

Al meer dan 25 jaar is The Choir Company een begrip in korenland door de vele kortlopende koorprojecten die we organiseren. Naast de projecten zonder leeftijdsgrens presenteren we onder de naam The NewVision Vocals een uniek en levendig projectmatig koor voor jongeren van 16 tot 40 jaar, opgericht om in te spelen op de behoefte onder jongeren om op een hoog niveau te worden uitgedaagd in de wereld van de koorzang.

Onder leiding van Jane Loois en Chesron Ledes, twee gepassioneerde dirigenten, brengen we jonge zangers samen in een inspirerende en uitdagende omgeving. We streven naar inclusiviteit, organiseren diverse projecten en geloven in de kracht van muziek om blijvende verbindingen te creëren.

In 2023 zijn we begonnen met zo’n 60 zangers en zangeressen die meezongen in het voorprogramma van Michael W Smith in Ahoy!!! Met kerst hebben de vocalisten van NewVision meegedaan aan een bijzonder Theaterconcert: Mary Did You know en met Pasen aan The Passion in Berkel & Rodenrijs met zangeres Hiwot en Band. Op 13 april 2024 doen 30 vocalisten mee aan liveopnames van het Nederland Zingt Event in Deventer.


Voor toekomstige projecten zijn The NewVision Vocals op zoek naar gemotiveerde zangers en zangeressen die bereid zijn hard te werken en met passie en enthousiasme mee komen zingen.

Ben je tussen de 16 en 40 jaar, hou je van zingen en ben je bereid een auditie te doen; meld je dan aan via onderstaand formulier en start je nieuwe muzikale avontuur!


In onderstaand filmpje legt Chesron uit wat je precies moet doen:

 

 

Het filmpje dat je opneemt bestaat dus uit 3 onderdelen:


  • Stel jezelf voor (naam, leeftijd, waar je vandaan komt en waarom je mee wilt doen)
  • Zing de toonladder mee zodat wij weten bij welke stemsoort we je in mogen delen. En: als je er niet meer bij kunt, dan stop je gewoon want dan ben je waarschijnlijk bas of alt.
  • Zing een lied (een couplet en refrein is voldoende). Je mag gerust meezingen met een originele opname, zolang we jouw stem maar duidelijk kunnen horen.

Luister hier naar een voorbeeld: (opname toonladder van Danielle)

Gebruik deze opname om zelf mee te zingen: (opname toonladder alleen piano van Elles)

Tevreden? Mail je clip (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar: thenewvisionvocals@choircompany.nl

Het vervolg:

Na het insturen van je auditie krijg je van ons binnen 2 weken bericht en hoor je of je toegevoegd bent aan het NewVision Vocal bestand. Zodra er nieuwe projecten zijn, krijg je van ons een uitnodiging om mee te komen zingen en kun je aanmelden voor onze projecten.