Zondag 16 juni

Rotterdam- RTM Stage

 

Dinsdag 18 juni

Drachten- Bethel

Repetitie schema

Het is zo ver! Over een paar dagen gaat de aanmelding open voor de concerten met Michael W. Smith! Wat een geweldig voorrecht dat we al voor de derde keer samen met Michael op het podium mogen staan- en met de ervaringen van de afgelopen twee keer nog vers in het geheugen kun je er op rekenen dat het weer een geweldig feest zal worden!

Waarschijnlijk heb je al gezien dat er dit jaar naast een concert in Rotterdam ook een concert in Drachten zal zijn.
 Let op: in Rotterdam zijn 275 plekken, en in Drachten zijn ongeveer 80 plekken beschikbaar.
Kies bij welk concert je mee wilt zingen. Het is helaas niet mogelijk om meerdere keuzes op te geven.

De aanmelding gaat open op: woensdagavond 24 januari om 19.00 uur

0
Dagen
0
Uur
45
Minuten
15
Seconden


Meezingen in Drachten? Wellicht heb je op de website van Events For Christ gezien dat het concert in Drachten uitverkocht is. Echter, voor deelnemende koorleden zijn er nog een aantal kaarten beschikbaar zodat je je familie en vrienden uit kunt nodigen om erbij te zijn.

Repetitieschema's

Schema - Midden Nederland

Zaterdag 25 mei          (10.00 uur - 16.00 uur)

Zaterdag 08 juni          (10.00 uur - 16.00 uur)


Concert Zondag 16 juni Rotterdam- RTM stage

Schema Drachten

Zaterdag 01 juni          (10.00 uur - 16.00 uur)

Zaterdag 15 juni          (10.00 uur - 16.00 uur)


Concert Dinsdag 18 juni Drachten- Bethel

MICHAEL W. SMITH BRENGT 'FOREVER' TOUR NAAR NEDERLAND

De meeste artiesten houden na een lange carrière alleen de meest toegewijde fans over. Bij populaire artiesten is die groep groter. En dan zijn er de uitzonderlijke artiesten waar geen maat op lijkt te staan. Michael W. Smith behoort zonder twijfel tot die laatste categorie. Na een decennialange muzikale loopbaan vult hij stadions en is hij onverminderd actief met nieuwe muziek. En er zijn weinig landen waar het publiek zo enthousiast met hem meeleefde als in Nederland. Het is dan ook logisch dat Michael W. Smith in juni graag naar Nederland terugkeert voor twee concerten (in Rotterdam en Drachten) in zijn gloednieuwe 'Forever' tour!

Met de 'Forever' tour viert Michael W. Smith vier decennia als solo artiest. Wat begon in 1983 met evergreens als 'Friends' en 'Great Is The Lord' werd een rijk gevuld repertoire met rond de eeuwwisseling ook veel aanbiddingsliederen. Zeg je 'Michael W. Smith' dan denkt de een aan de pop-artiest die herkenbare situaties bezingt zoals de beste pop-artiesten. De ander denkt aan een gepassioneerde en sympathieke aanbiddingsleider die met zijn 'Worship' albums liederen als 'Above All', 'Step By Step' en 'Waymaker' verder bracht dan ooit tevoren. In 2024 begint Smith aan zijn wereldtournee onder de noemer 'Forever'; een verwijzing naar zijn recente 'Worship Forever' album, maar ook een statement over de tijdloze muziek die keer op keer verwijst naar een eeuwige God. Tijdens deze avonden neemt Michael je mee langs zijn hele loopbaan. Van de vroegste tot de meest recente liederen en zowel zijn pop- als worship-repertoire. En na het succes van zijn eerdere bezoeken kan The Choir Company natuurlijk niet ontbreken. Het projectkoor zal Smith, naast zijn volledige band, begeleiden op het podium.

Tijdens deze tour keert Michael W. Smith terug naar de RTM Stage in Rotterdam (16 juni) en maakt hij voor het eerst zijn opwachting in Bethel Drachten (18 juni). Het zijn avonden die Smith en het publiek als een warm bad ervaren. Het worden de concerten van het jaar. Mis ze dus niet!

Alles op een rijtje

  • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.
  • Het repertoire is geheel Engelstalig.
  • Opgeven kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier op www.choircompany.nl
  • Deelnamekosten bedragen € 42,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal.
  • Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie!
  • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken of missen van een repetitie niet gerestitueerd. Wil je het concert toch meemaken als concertbezoeker dan zul je een toegangskaart moeten kopen via Events4Christ.
  • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus €5,00 administratiekosten teruggestort worden.
  • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers).
  • Van een groot deel van de nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
  • Het is verplicht om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn.
  • Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening.
  • De oefendagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  • Zorg ervoor dat je op de concertdag vanaf 14.00 uur beschikbaar bent.
  • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.
  • Bij deze concerten is het helaas niet mogelijk om op een kruk te zitten! Dit betekent dat je zowel bij de sound check als het concert moet kunnen staan.
  • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.
  • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

   • Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: e.hubert@choircompany.nl