Hartverzachtend Kerst

Repetitie schema


Het lag natuurlijk er voor de hand dat de tour die vorig jaar zo enthousiast ontvangen werd een vervolg zou krijgen. We weten dat veel deelnemers aan de tour van vorig jaar weer staan te popelen om zich aan te melden en als je er toen niet bij was nodigen je van harte uit om dit jaar wel mee te komen zingen in het Choir Company projectkoor onder leiding van Betthilde Keij.

De hoop van Kerst die het hele jaar mag doorwerken – dat was vorig jaar de boodschap die we als koor samen met Joke, Thomas en de band o.l.v. Rob Buis hebben uitgedragen. Wat was het een mooie, succesvolle en hartverwarmende tour in 2023! Net als vorig jaar zien we ook dit jaar weer uit naar een mooie concertenreeks die niet alleen muzikaal zo prachtig in elkaar zit maar ook echt als balsem voor je ziel werkt.


13 december  Veendam, Kandelaar Pottebakkerstraat 4
14 december ’s Gravenzande, De Kiem Kon. Julianaweg 91
15 december Ermelo, Kerkelijk centrum Jeugdkant 16
18 december Gouda, Hoge Gouwe 41
19 december Surhuisterveen, de Flambou
20 december Veenendaal, Regenboog Grote Pekken 11
21 december  Barendrecht, Dorpskerk Dorpsstraat 146

22 december Zevenhoven, Dorpskerk, Dorpsstraat 12


De aanmelding gaat open op: donderdag 11 juli om 19.00 uur

0
Dagen
0
Uur
45
Minuten
15
Seconden

Repetitieschema's

Schema 1 Hoogeveen

Maandag   4 November 19:30 - 22.00 uur

Maandag 18 November 19:30 - 22.00 uur

Maandag   2 December 19:30 - 22.00 uur

Schema 2 Amersfoort

Woensdag 13 November 19:30 - 22:00 uur

Woensdag 20 November 19:30 - 22:00 uur

Zaterdag     7 December  10.00 - 14:00 uur

Schema 3 omg Rotterdam

Donderdag 31 Oktober     19:30 - 22:00 uur

Donderdag 14 November 19:30 - 22:00 uur

Donderdag 28 November 19:30 - 22:00 uur

Let op: Zaterdag 7 December zullen we van 10.00 - 14.00 een gezamenlijke repetitie inplannen in Centraal Nederland, die voor regio Midden als derde repetitie geldt, maar waarbij iedereen die meedoet met deze tour mag aansluiten
We starten op 7 December met een repetitie-moment tussen 10.00 – 11.30 en daarna zal ‘’team Buis’’ aanwezig zijn om samen met ons een aantal liederen door te nemen. Een geweldige start van de tour, en tegelijkertijd een mooie afsluiting van het repetitie-schema!

Mochten er deelnemers uit regio midden zijn die op 7 December niet kunnen repeteren, dan ben je verplicht in ofwel regio Noord ofwel regio Rotterdam de derde repetitie bij te wonen.

Alles op een rijtje

  • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.
  • Het repertoire is zowel Nederlands als Engelstalig!  
  • Opgeven kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier op www.choircompany.nl
  • Deelnamekosten bedragen € 39,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal.
  • Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie!
  • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken, of niet tijdig insturen van de auditie niet gerestitueerd. Het deelnamebedrag wordt alleen teruggestort op het moment dat de auditie onvoldoende is. Wil je het concert toch meemaken als concertbezoeker dan zul je een toegangskaart moeten kopen via Events4Christ.
  • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus € 10,00 administratiekosten teruggestort worden.
  • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers).
  • Van alle nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
  • Het is verplicht om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Een gemiste repetitie kan in overleg eventueel op een andere locatie ingehaald worden.
  • Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening.
  • De repetitieavonden duren van 19.30 uur – 22.00 uur.
  • Zorg ervoor dat je op de concertdag vanaf 15.00 uur beschikbaar bent.
  • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.
  • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.
  • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

  Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: m.nekeman@choircompany.nl