Projectkoor I Have a Dream

Oefenschema

I Have A Dream is een muzikaal spektakel over het verhaal van Risha die op een dag haar droom ontdekt. Een ontroerend en hoopgevend verhaal, ondersteund met muziek door een koor onder leiding van Maarten Wassink. Met bekende meezingers, mooie popliedjes, video’s en verhalen nemen we je mee op reis.

Tijdens de voorstelling maak je kennis met Risha en haar droom. Ze neemt je mee naar West-Bengal in India waar ze opgroeit en haar droom ontdekt. Maar zoals veel dromen wordt deze droom niet meteen werkelijkheid. Risha krijgt veel te verduren voor haar droom uiteindelijk werkelijkheid wordt. I Have A Dream zet je aan het denken over recht en onrecht, dromen en een hoopvolle toekomst. Het muzikale spektakel is geproduceerd door World Vision.


Concertschema I Have a Dream 

Zaterdag 07 mei, Veenendaal- Basiliek
Vrijdag 13 mei - Aalsmeerderbrug- LEG
Zaterdag 14 mei, Drachten- Bethel
Zaterdag 18 juni, Hoeksche Waard

Opgeven kan vanaf 7 maart 19:00 uur

0
Dagen
0
Uur
45
Minuten
15
Seconden

Repetitieschema's

Zaterdag 09 april (10.00 uur - 16.00 uur)  
Zaterdag 23 april (10.00 uur - 16.00 uur)  


Maandag 04 april (19.30 uur - 22.00 uur)
Maandag 11 april (19.30 uur - 22.00 uur)
Maandag 25 april (19.30 uur - 22.00 uur)
Donderdag 07 april (19.30 uur - 22.00 uur)
Donderdag 14 april (19.30 uur - 22.00 uur)
Donderdag 28 april (19.30 uur - 22.00 uur)

Inschrijving start over:

0
Dagen
0
Uur
45
Minuten
15
Seconden
 • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen 
 • Het repertoire is voornamelijk Engelstalig.
 • Deelnamekosten bedragen € 42,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal 
 • Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie
 • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken of missen van repetitie  niet gerestitueerd. Wil je het concert toch meemaken als concertbezoeker dan zul je een toegangskaart moeten kopen via Events4Christ
 • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus €10,00 administratiekosten teruggestort worden
 • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers)
 • Van een groot deel van de nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij(sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
 • Het is verplicht om een volledige repetitieschema aanwezig te zijn  Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening. 
 • De repetities duren van 19.30 tot 22.00 uur. De oefendagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zorg ervoor dat je op de concertdagen vanaf 14.00 uur beschikbaar bent. 
 • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.
 • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. 
 • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.