­
 
 
“The Young Messiah”
Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk 
 
Het feestje dat je echt niet wilt missen!
 
Surhuisterveen, Gouda, Maarssen, Meppel, Genderen, Papendrecht, Zeewolde
slotconcert met Mass Choir in de Basiliek in
Veenendaal
 
 
Kies uit meerdere repetitie locaties.
Mogelijkheid om meerdere concerten mee te zingen.
Ook dit jaar staat het koor weer de hele avond op het podium!
 
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Het is zo ver! Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor de The Young Messiah tour 2018! We kregen al verschillende enthousiaste reacties van koorleden die zaten te popelen om zich aan te melden. Natuurlijk hopen we dat een heleboel van jullie weer mee gaan zingen, maar natuurlijk zijn nieuwe zangers en zangeressen ook van harte welkom!
 
"Unto Us a Child is Born", "Every Valley", "I know that My Redeemer Liveth" en het majestueuze "Hallelujah"; allemaal geliefde titels uit The Young Messiah gearrangeerd door Tom Parker. De wereldberoemde bewerking van Händel's meesterwerk blijft onverminderd populair een spreekt nog steeds een groot publiek aan.  
 
Toen The Choir Company in 2012 voor het eerst het land in ging met Tom Parkers "The Young Messiah" had niemand kunnen bedenken dat de concerten zo veel los zouden maken. In de jaren die volgden werd het enthousiasme alleen maar groter, kwamen er meer concerten bij en sloten zich steeds meer zangers en zangeressen vol enthousiasme aan, met in 2017 een record van in totaal bijna 275 deelnemers.
 
Net als voorgaande jaren kun je kiezen uit verschillende oefenlocaties en voor de enthousiastelingen is er ook nu weer de mogelijkheid om meerdere concerten mee te zingen.
 
Wat betreft het programma: naast de uitvoering van "The Young Messiah" in de tweede helft van de avond brengen we voor de pauze een afwisselend programma met een nieuwe selectie van de mooiste Tom Parker arrangementenwa aronder  "Ouverture" en "Take Me Home" uit "The Ten Commandments", Mozart's "Ave Verum" en "Amazing Grace". Daarnaast zullen ook geliefde titels uit eerdere jaren als "Oliver's Song", "Look For me in Rainbows" en andere Tom Parker klassiekers niet ontbreken aangevuld met een paar andere muzikale uitstapjes en wereldberoemde melodieën zoals "Conquest of Paradise" (Vangelis).
 
Natuurlijk zijn The Choir Company solisten en The Choir Company band ook dit jaar weer van de partij aangevuld met viool en cello, dus het belooft voor zowel publiek als iedereen op het podium weer een heel bijzondere ervaring te worden.
 
En verder: Wegens groot succes is er opnieuw een groot slotconcert met "Mass Choir" in de Basiliek in Veenendaal. Meezingen? Geef dit dan aan op je aanmeldformulier, want je moet je voor dit concert natuurlijk wel gewoon aanmelden!
 
Ook dit jaar zijn er weer meerdere repetitieschema's, en sowieso 2 mogelijkheden om overdag te repeteren. Je kunt dus kiezen uit 2 zaterdagen of 2 avonden en een zaterdag. Daarnaast hebben we er ook dit jaar voor gekozen om één gezamenlijke oefendag in te plannen, namelijk op zaterdag 3 november. Het gaat echt geweldig worden om met ALLE deelnemers bij elkaar te zijn, te werken aan de liederen en een prachtige koorklank neer te zetten.
 
Meezingen?
 
1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je, naast je eerste keuze die altijd definitief is, ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen. 
 
Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
 
2.  Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project.
 (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.) Eventueel is het wel mogelijk de repetitie op één van de andere oefenlocaties mee te maken.
 
 3. Let op: Net als bij eerdere projecten van “The Young Messiah”/ "The Passion"/ "Light of the World"/"Via Crucis"/"Impressions of a Pilgrimage" projecten vragen we elke (nieuwe) deelnemer een MP3 te maken. Pas wanneer je auditie tijdig is ingeleverd en goedgekeurd is je deelname definitief!
 
4. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
 
Let op: inschrijven kan tot 16 september
Audities moeten uiterlijk op 19 september bij ons binnen zijn.
 
Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­