­
 
Aanmelden voor projectkoor is nu niet meer mogelijk!
 
 
Paasproject 2018
"Marcus"
"In de voetstappen van Jezus"
 
The Choir Company gaat unieke samenwerking aan met Bruce Kuhn
  
Harderwijk - Rotterdam - Veenendaal - Aalsmeerderbrug
 
 
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Het is zo ver! Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het indrukwekkende nieuwe Paasproject waarmee we vanaf 24 maart op pad zullen gaan.
 
Heb je de link in de vooraankondiging inmiddels bekeken? Ik hoop dat je net zo enthousiast bent al wij over de prachtige samenwerking met Bruce Kuhn. Zo niet, neem dan nu even de tijd, en kom hopelijk tot de conclusie dat je dit gewoon niet wilt missen. Om een indruk te krijgen klik -hier-  
 
Tijdens de concerten zal hij het paasverhaal uit Marcus- geheel in het Nederlands- vertellen. Bruce brengt het lijdensverhaal, in letterlijke Bijbelteksten, op indringende wijze tot leven en geeft op indrukwekkende wijze stem aan 'hoofdrolspelers' als o.a. Pilatus, Simon van Cyrene, Herodus, of de toeschouwers langs de weg. Ervaar hun emoties, stel de vragen die zij gesteld hebben en wordt meegenomen naar het moment dat de geschiedenis voor eeuwig zou veranderen.
 
Natuurlijk speelt ook de muziek een belangrijke rol en ondersteunen wij het verhaal met geweldige gospels, indringende paasliederen en een aantal samenzang momenten, begeleid door onze eigen Choir Company band en solisten.
 
Zoals je in de vooraankondiging hebt kunnen lezen waren er op dat moment nog een paar onzekerheden over de concertlocaties. Helaas is de optie in Zwolle komen te vervallen, maar in plaats daarvan mogen we optreden in de Basiliek in Veenendaal. Helaas is de laatste optie op dit moment ook nog niet definitief, maar op 25 maart staat er een concert op de planning in de regio Alphen aan den Rijn. Zodra ook deze boeking definitief is zullen we dat meteen aan jullie doorgeven.
 
Ondanks het feit dat er geen concert in Zwolle komt willen we iedereen uit het noorden toch de kans geven om daar te komen repeteren. De repetities in Zwolle blijven gewoon staan. Echter, de repetities in Harderwijk komen te vervallen en zullen nu plaatsvinden in Veenendaal. We hopen dat deelnemers uit de regio Harderwijk naar Zwolle of Veenendaal willen komen om daar mee te repeteren.
 
Meezingen?
 
 1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.

  Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
   
 2. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om een volledig oefenschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.) Eventueel is het wel mogelijk de repetitie op één van de andere oefenlocaties mee te maken.
   
 3. Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.
   
 4. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
Let op: inschrijven kan tot 11 februari!!!!
 
Maarten Wassink
The Choir Company

Telefoonnr: 0627624330 (Alleen maandag van 9.00-12.00 uur en buiten die tijden de voicemail inspreken met een terugbelverzoek) IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­