­
 
Praise Community
 
Praise Community is een nieuw initiatief van The Choir Company met als visie om zangers, zangeressen, instrumentalisten en technici aan elkaar te verbinden. Door middel van repetities, workshops en inspiratieavonden willen we deelnemers zowel muzikaal als geestelijk toerusten en trainen. Daarnaast verlangen we ernaar dat door medewerking aan kerkdiensten, concerten en aanbiddingsavonden mensen iets zullen ervaren van de grootheid, liefde en aanwezigheid van onze God.
 
Oproep aan zangers en zangeressen
 
Krimpen aan den IJssel
Zondag 8 september 2019
Medewerking kerkdienst ‘Evangelische Gemeente Krimpen’
Aanvang 10.00 uur
 
Repetitie: donderdagavond 5 september (19.30-22.00 uur)
Ontmoetingscentrum de Tuyter- Krimpen aan den IJssel
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Het borrelt al een hele tijd en ik ben dan ook dankbaar dat de tijd gekomen is om een nieuw hoofdstuk te beginnen in ons nieuwe “Praise Community” avontuur. Bovenaan deze e-mail lees je een eerste introductie op onze visie. Echter er is nog zo veel meer, er liggen nog zo veel plannen en ideeën klaar, maar het voert veel te ver om dat nu allemaal te delen.
 
Of je nu éénmalig meedoet of je wellicht aan gaat sluiten bij één van onze vaste teams die opgezet gaan worden: je bent van harte welkom.
 
Krimpen aan den IJssel
Op zondag 8 september zij we te gast in Krimpen aan den IJssel en werken we mee aan een feestelijke kerkdienst.
Na opgave krijg je van ons een link toegestuurd waar je de materialen (tekstvellen en MP3’s) kunt downloaden. De liederen die we gaan zingen zijn zowel Nederlands- als Engelstalig. Naast een aantal koorliederen staan er natuurlijk ook een aantal samenzangnummers op het programma die we samen met de gemeente zingen.
Je bereidt je thuis voor door de MP3’s goed te beluisteren en de liederen in te studeren. Vervolgens komen we op donderdagavond 5 september om 19.30 uur bij elkaar in Ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen aan den IJssel om samen te repeteren en ons voor te bereiden op de dienst die op zondagmorgen 8 september gehouden zal worden.
Meezingen?
 
Ga naar: www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op!
 
  • Deelnamekosten bedragen € 7,50 p.p.
  • Geef je z.s.m. op via www.choircompany.nl. Er is ruimte voor zo'n 55 deelnemers.
  • Inschrijving sluit op 25 augustus
Je bent van harte welkom!
 
Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­