­
 

Inschrijven is nu niet meer mogelijk

Zing mee! Een project in één dag!
 
 
 
 
Delft
Evangeliegemeente Morgenstond
Achterom 46, Delft
Zaterdag 22 september 2018
 
Zing mee in het Choir Company projectkoor! 
overdag repeteren- 's avonds optreden!
 
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Ook in het nieuwe seizoen gaan we weer samen op pad met ons "Met Heel Mijn Hart' programma. Wat is het geweldig dat er zo veel enthousiasme is voor deze projecten en we zijn dan ook blij dat we deze keer in Delft uitgenodigd zijn. Tot nu toe vonden deze projecten altijd op zondag plaats, maar op verzoek van de organisatie is deze keer gekozen voor een zaterdag.
 
"Met Heel Mijn Hart" is een Nederlandstalig koorproject van The Choir Company met lofprijzings en aanbiddingsliederen als het Overwinningslied (Stuart Townend), In Uw Naam (Brooklyn Tabernacle Choir), Gebed voor Nederland (The Parachute Band), U Bent alles voor Mij (Brian Doerksen), Het Kostbare Kruis (Michael W. Smith), etc.
 
Net als bij eerdere "Met heel mijn Hart" projecten zal het hele project op één dag plaatsvinden. Iedereen die zich opgeeft krijgt ongeveer 10 dagen van tevoren een link toegestuurd waar je de materialen kunt downloaden. Je bereid je thuis voor door alles goed in te studeren, vervolgens komen we op 22 september om 10.30 uur bij elkaar om samen te repeteren en ons voor te bereiden op het concert van die avond dat om 19.00 uur begint.
 
Tijdens het eerste deel van de dag hebben we een aparte koorrepetitie waarin we alle nootjes doornemen en werken aan koorklank. Ondertussen wordt in de kerkzaal de apparatuur opgebouwd waarna de bandleden hun plek op het podium innemen en een sound check zullen doen. In het tweede deel van de middag krijg je je plek op het podium toegewezen en nemen we de tijd om samen met de band door het programma te gaan. Omdat we 's morgens al beginnen met de repetitie hebben we meer tijd dan normaal en kunnen we dus ook wat meer liederen aan het programma toevoegen.
 
We nodigen je van harte uit om deze muzikale uitdaging met ons aan te gaan en er samen met de andere projectkoor deelnemers, solisten en band een feestelijk optreden van te maken!
 
Meezingen?
 
Ga naar: www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op! 
  • Deelnamekosten bedragen € 20,00 p.p.
  • Geef je z.s.m. op via www.choircompany.nl. Er is ruimte voor zo'n 65 deelnemers.
  • Inschrijving sluit op 9 september!
Let op! de organisatie in Delft heeft zelf al heel veel zangers en zangeressen enthousiast gemaakt! Meld je dus snel aan om verzekerd te zijn van een plek!
 
Je bent van harte welkom!
 
Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­