­
 
Sarah Liberman terug in Nederland!
Zing mee in het Choir Company Projectkoor
 
25 oktober – Harderwijk
26 oktober – Rotterdam
27 oktober – Aalsmeerderbrug
 
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Wat was het vorig jaar een geweldig feest en een bijzondere ervaring om voor het eerst met Sarah Liberman op het podium te mogen staan. Van meerdere kanten kregen we de vraag al wanneer ze weer terug zou komen dus we weten zeker dat we een groot aantal zangers en zangeressen erg blij gaan maken met deze tweede tour die eind oktober plaats zal vinden.
 
Sarah Liberman is één van de meest geliefde aanbiddingsleiders in wat ook wel het ‘messianic worship’ genre wordt genoemd; moderne aanbiddingsmuziek door joodse gelovigen met herkenbare wortels in de joodse cultuur en geschiedenis. Liberman leidt Ascend Carmel Worship; een aanbiddingsgemeenschap in Israël met een duidelijk doel: God kennen en Zijn Aanwezigheid zoeken. Met een jong team reist Liberman daarvoor niet alleen door Israël, maar over de hele wereld.
 
Ken je de muziek van Sarah nog niet, ga dan zeker even op YouTube luisteren naar “Gadol Adonai” en “You Are Good”. Daarnaast is het natuurlijk helemaal bijzonder dat Sarah dit najaar met een nieuw album komt en wij als eerste met de nieuwe liederen aan de slag mogen gaan. Dat gaat dus een heel mooie primeur worden!
 
Belangrijk:
De bevestiging van deze tour kwam erg laat. In verband met de planning van The Young Messiah repetities hebben we gekozen voor een alternatief oefenschema: één repetitie op een doordeweekse avond en een gezamenlijke oefendag, centraal in het land.  Daarnaast zingen we, net als vorig jaar, naast Engelse teksten ook een aantal delen in het Hebreeuws.
 
Omdat de repetitie periode korter is dan normaal moet iedereen zich thuis heel goed voorbereiden. Wacht dus niet tot het laatste moment. Neem je ook deel aan The Young Messiah, zorg er dan voor dat je voldoende tijd neemt om beide projecten goed in te studeren!
 
Meezingen?
 
 1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je, naast je eerste keuze die altijd definitief is, ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.

  Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
   
 2. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om een volledig oefenschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.). Eventueel is het wel mogelijk om in dezelfde week op een andere locatie mee te repeteren.
   
 3. Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.
   
 4. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
Let op: inschrijven kan tot 22 september

Maarten Wassink
The Choir Company

 
 
 

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­