­
 
Choir Company Classic
 
 
 
Een indrukwekkend Paasproject van Dick Le Mair
 
Zing mee in het Choir Company projectkoor
Vrijdag 29 maart- Waddinxveen
Zondag 31 maart- Gouda
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Het aanmeldformulier staat online? Zing je met ons mee? Meld je dan vandaag nog aan voor dit indrukwekkende
‘Choir Company Classic’ project, speciaal voor de 40 dagen tijd.
 
Er is mij de afgelopen jaren meerdere keren gevraagd wanneer we weer eens een project zouden doen samen met Dick Lemair. In 2014 hebben we met heel veel plezier mee mogen zingen tijdens de première tour van zijn indrukwekkende “Via Crucis”, een muzikale vertolking van de kruiswegstaties, over een lijdensweg die pelgrimstocht wordt naar vergeving en vrede. Op uitnodiging van Dick mogen we nu aansluiten bij 2 concerten die in Waddinxveen en Gouda plaats zullen vinden.
 
In “Via Crucis” volgen we Jezus en zien hoe Hij ter dood wordt veroordeeld, het kruis op zich neemt, hulp krijgt van Simon van Cyrene bij het dragen van het kruis, aan het kruis wordt genageld, sterft aan het kruis en in het graf wordt gelegd......
 
De muziek van Dick Lemair is een unieke mix tussen gregoriaanse koralen, jazz en wereldmuziek. Zijn composities nemen de luisteraar mee op reis. De muzikale begeleiding is in handen van Frans de Berg, piano; Peter Koetsveld, klarinet; Ruben Bekx, contrabas/basgitaar; Dick Le Mair, marimba/slagwerk.
 
Ken je het stuk niet en wil je luisteren? Klik dan hier: https://dicklemair.nl/projecten/via-crucis/
 
Meezingen?
 
 1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om beide concerten mee te zingen horen we dat graag! Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook bij het tweede concert mee kunt zingen.
   
  Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je beide concerten mee kunt zingen.
   
 2. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om het volledige oefenschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.).
   
 3. Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.
   
 4. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
 
Let op: inschrijven kan tot 24 februari

Maarten Wassink
The Choir Company 

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­