­
 
 
De Zagerij Pro
Zondagmiddag 27 mei 2018
 
  
 
Zing mee in het Choir Company projectkoor!
repetities: woensdagavond 25 april, 9, 16 en 23 mei.
Rotterdam Alexander 19.30 uur tot 22.00 uur
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Omdat het laatste deel van het seizoen altijd wat rustiger is, is het een goed moment om eens wat te experimenteren en nieuwe dingen uit te proberen. Kennen jullie Cora Paulides nog? De celliste van The Young Messiah? In mei 2016 richtte zij het ensemble 'Zagerij Pro' op, bestaande uit 5 professionele musici, een vervolg op het reeds eerder opgerichte ensemble De Zagerij voor amateurs.
Het ensemble bestond in eerste instantie uit 4 cellisten. Na enige tijd is de bassist toegevoegd om de prachtige sonore klank van de celli in de laagte te verdiepen met de diepe toon van de bas.
 
Voor iedereen die van een nieuwe uitdaging houdt is dit een muzikaal avontuur dat je niet wilt missen! Op het programma staat een mooie mix van klassieke melodiën, filmmuziek en populaire titels als Adiemus (Karl Jenkins), Sanctus (Schubert), Conquest of Paradise (Vangelis), Hijo de la Luna (Mecano), Thank You For the Music (ABBA), etc.... Cora is verantwoordelijk voor de arrangementen en volgens mij wordt het een prachtig feest om met deze strijkers op het podium te staan.....
 
Belangrijk: 
  1. Om dit project ook interessant te maken voor zangers en zangeressen uit het midden van het land hebben we bewust gekozen voor een repetitie locatie in Rotterdam Alexander, vlak bij de snelweg. Vanaf Utrecht is de reistijd zo'n 30-40 minuten.
     
  2. Omdat we weten dat de repetities ook in de meivakantie vallen mag je, als het echt niet anders kan, één van de vier repetities afwezig zijn.
     
  3. We zijn nog bezig met een mooie, sfeervolle en geschikte locatie voor het concert op de zondagmiddag. Zodra deze bekend is laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.
     
  4. Er is een kans (we zijn op dit moment in overleg) dat we op 16 september op mogen treden tijdens "Hefpark Festival" op de Kop van Zuid in Rotterdam!
 
Meezingen?
 
Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.
Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
 
Let op: inschrijven kan tot 22 april 2018
 
Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­