­
 
Zangers en zangeressen gezocht!
 
“Kerst Tour 2018”
The Christmas Collection of Tom Parker
 
Zing mee in het Choir Company projectkoor!
 
21 december- Amersfoort
22 december- Zwolle
23 december- Vlaardingen
 
3 repetitielocaties.
Mogelijkheid om meerdere concerten mee te zingen.
 
 
Beste zangers en zangeressen,
 
De muziek van Tom Parker blijft onverminderd populair. Dit jaar hebben we weer meer deelnemers aan onze Young Messiah tour dan afgelopen jaar en het enthousiasme lijkt alleen maar groter te worden. Alle reden voor ons om ook de ‘Tom Parker kerst tour’ een vervolg te geven en weer op pad te gaan met dit sfeervolle programma dat vorig jaar op zoveel warme reacties mocht rekenen.
 
De concerten van deze ‘Christmas Collection of Tom Parker’ beloven een feest van herkenning en beleving te worden. Naast bekende klassiekers “When a Child is Born”, “Auld Lang Syne”, “Guiding Star” en “For Unto Us” zullen ook prachtige liederen als “Good King Weceslas”, “Joseph Dearest”, Oliver’s Song” en “A Young Christmas day” klinken.
 
De begeleiding tijdens deze concerten is in handen van Jefta Bakker (piano), Stef Matitawaer (toetsen), Michael Rothuizen/ Richy Lohy (gitaar), Sergio Leeflang (Bass), Dennis van der Molen (drums). Ook de solisten van dit jaar, Jonny Boston (zang en sax), Jane Loois en Susanna Callimeri staan alweer te popelen om aan de slag te gaan en er samen met jullie een geweldig feest van te maken!
 
Meezingen?
 1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.

  Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
   
 2. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.) Eventueel is het wel mogelijk de repetitie op één van de andere oefenlocaties mee te maken.
   
 3. Let op: Net als bij eerdere projecten van Adrian Snell en projecten als “The Young Messiah”, "Via Crucis"/ "Impressions of a Pilgrimage" vragen we elke (nieuwe) deelnemer een MP3 te maken.
  Pas wanneer je auditie tijdig is ingeleverd en goedgekeurd is je deelname definitief!
   
 4. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
Let op: inschrijven kan tot 04 november
Audities moeten uiterlijk op 7 november binnen zijn.
 
Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­