­
 
“Kerst Theatertour 2017”
The Christmas Collection of Tom Parker

Zing mee in het Choir Company projectkoor!

 
 
4 repetitielocaties.
Mogelijkheid om meerdere concerten mee te zingen.
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Toen we 6 jaar geleden met Tom Parker's 'The Young Messiah' op pad gingen had natuurlijk niemand kunnen bedenken dat er zoveel enthousiasme zou zijn voor dit project.Velen van jullie hebben, soms zelfs meerdere keren, meegedaan en ook dit jaar mogen we uitzien naar 10 geweldige concerten.
 
De muziek en arrangementen van Tom Parker blijven een groot publiek boeien, en omdat hij ook een aantal kerstprojecten op zijn naam heeft staan ontstond het idee om in december een speciale "Tom Parker Kerst theatertour" te organiseren.
 
Ondertussen is het programma grotendeels klaar en staan er naast de bekende klassiekers "When a Child is Born", "Auld Lang Syne", "Guiding Star" en "For Unto Us" ook prachtige titels als "Good King Weceslas", "Joseph Dearest", "Oliver's Song" en "A Young Christmas day" op de setlist.
 
De begeleiding tijdens deze concerten is in handen van Junus Manuputtij (Piano), Dennis vd Molen (Drums), Daniel vd Molen (Bas), Jordy van Wijk (Gitaar), Stef Matitawaer (Synth) en natuurlijk zullen solisten als Jonny Boston, Mariëlle van 't Veld, Jane Loois en Matthias van Rijswijk aansluiten zodat we er met elkaar een groot feest van kunnen maken dat je echt niet wilt missen!
 
Meezingen?
  1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je, naast je eerste keuze die altijd definitief is, ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.

    Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
     
  2. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om het volledige repetitieschem aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.) Eventueel is het wel mogelijk de repetitie op één van de andere oefenlocaties mee te maken.
     
  3. Let op: Net als bij eerdere projecten van Adrian Snell en projecten als “The Young Messiah”, "Via Crucis"/ "Impressions of a Pilgrimage" vragen we elke (nieuwe) deelnemer een MP3 te maken. Pas wanneer je auditie tijdig is ingeleverd en goedgekeurd is je deelname definitief!
Let op: inschrijven kan tot 29 oktober
Audities moeten uiterlijk op 31 oktober binnen zijn
 
Maarten Wassink
The Choir Company
   

Telefoonnr: 0627624330 (Alleen maandag van 9.00-12.00 uur en buiten die tijden de voicemail inspreken met een terugbelverzoek) IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­