­
Audities: Belangrijke informatie:

Omdat de “Tom Parker Christmas Collection” een speciaal project is en we echt zeker willen weten dat iedereen bij de juiste stemgroep mee gaat zingen, werken we met een auditie.

1.         Geef je eerst op via het deelnameformulier
2.         Vervolgens krijg je van ons een code toegekend die je dient te vermelden bij je auditie.

Omdat het onmogelijk is om iedereen "live" te horen vragen we iedereen om een mp3 op te nemen. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar deze mp3 kun je thuis met een memo-recorder/webcam opnemen, in een studio, maar nog veel makkelijker gewoon met je Iphone of andere mobiele telefoon. Heb je zelf geen mogelijkheden om op te nemen, kijk dan eens in je vrienden- of kennissenkring; er is vast wel iemand die een mogelijkheid heeft. Kom je er echt niet uit, laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kijken we samen met je naar een oplossing.

Als je een nummer gaat opnemen, zorg er dan voor dat je een nummer kiest waarin je zoveel mogelijk van jezelf kunt laten horen en het voor ons duidelijk wordt hoe je zingt. Denk daarbij ook aan de juiste toonhoogte, de stijl, etc.

Maak het vooral niet te ingewikkeld; een Opwekkingslied, een lied uit je kerk of van je favoriete (pop-)zanger of zangeres is prima, als het maar JOUW lied wordt. Je kunt je lied opnemen zonder instrumentale begeleiding, maar meezingen met een CD mag natuurlijk ook, zolang we je stem maar duidelijk blijven horen.

Als je tevreden bent over je opname, stuur je deze per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het auditieteam zal je mp3 beluisteren, waarna je natuurlijk zo snel mogelijk van ons hoort. We hopen van harte dat je de uitdaging samen met ons aan wilt gaan en horen graag van je!

Belangrijk:

-Je bent zelf verantwoordelijk voor het insturen van je auditie, als je nog nooit eerder voor een TCC-project auditie hebt gedaan.
-Je kunt je tot 1 november 2019 aanmelden voor dit project. Audities moeten uiterlijk 3 november bij ons binnen zijn
-Er vindt alleen restitutie van het deelnamebedrag plaats wanneer de auditie die opgestuurd is onvoldoende is. In geval van een gemiste repetitie, voortijdige afmelding of niet tijdig insturen van een auditie voor het project vindt er geen restitutie plaats.
-Je auditie is bedoeld voor het bepalen van je stemsoort EN het beoordelen en afstemmen van de kwaliteit/het niveau voor het project.

Heb je al eerder meegedaan met The Young Messiah, The Tom Parker Christmas Collection, The Passion van Adrian Snell, Alpha & Omega of andere auditieprojecten van The Choir Company, dan hoef je geen MP3 meer in te sturen.

Let op: audities voor “The Passion in Concert” zijn niet geldig voor dit project. Deze deelnemers worden verzocht een nieuwe auditie te doen!

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­