­
 
Sarah Liberman
Zing mee in het Choir Company Projectkoor
 
 
 
 
Beste zangers en zangeressen,
 
De afgelopen dagen hebben we alle materialen van Sarah Liberman ontvangen. Wat een geweldige liederen, dit gaat weer een heel erg mooi en bijzonder project worden! Zing je ook mee? Ga je samen met ons deze uitdaging aan?
 
Toen er een aantal maanden geleden aan mij gevraagd werd of ik Sarah Liberman kende moest ik toegeven dat ik nog nooit van haar gehoord had. Een aantal anderen die bij dat gesprek aanwezig waren waren direct laaiend enthousiast toen ze hoorden dat Sarah voor een aantal concerten naar Nederland zou komen en wilden zich het liefst direct aanmelden voor het koor.
 
Bij het eerste nummer dat ik van haar hoorde "Great Is The Lord/ Gadol Adonai" was ik direct enthousiast. Wat een prachtige muziek en (kijk maar op YouTube) wat een geweldig feest!
 
https://www.youtube.com/watch?v=chG6xRsX7ns
 
Ondertussen hebben we een aantal keren contact met haar gehad en heeft ze ons alle nummers gestuurd die we met haar mee zullen zingen. Wij zingen een aantal korte refreinen in het Hebreews, maar daarnaast zingen we natuurlijk ook veel in het Engels en in ieder geval één lied zullen we gedeeltelijk in het Nederlands zingen.
 
Om je kennis te laten maken met de muziek van Sarah Liberman hebben we een paar MP3's voor je online gezet zodat je kunt luisteren:
 
 
We hopen dat je na het beluisteren van de liederen net zo enthousiast bent geworden als wij. Heb je eerder met Paul Wilbur meegezongen, dan mag je dit natuurlijk niet missen, maar hoewel er zeker een overlap is in sfeer en muziekstijl, zijn haar nummers zo anders en uniek dat ze zeker ook weer een heel nieuw publiek aan zal spreken.
 
Meezingen?
 
 1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen. 

  Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.

   
 2. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om een volledig oefenschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.) Eventueel is het wel mogelijk om in dezelfde week op een andere locatie mee te repeteren.
   
 3. Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven
   
 4. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
 
Let op: inschrijven kan tot 31 augustus
 
Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­