­
 
Lou Fellingham
Hoera!! Lou komt terug en dit keer neemt ze haar hele band mee….. 
 
vrijdag 5 april- Zwolle
zaterdag 6 april- Rotterdam
zondag 7 april- Veenendaal
 
  
 
Zing mee in het Choir Company projectkoor!
repetities: Zaterdag 16 maart en Zaterdag 30 maart
Amersfoort. 10.00 uur tot 16.00 uur
 
Beste zangers en zangeressen,
 
"There is a Day" (Er is een dag, Opw. 585), "To God be The Glory" (Geef God Alle Eer, Opw. 752), "Holy Holy", "Amazing God", "Breathe" en "Promised Land", “The Love of Jesus”……. Stuk voor stuk prachtige titels van één van de meest inspirerende, liefdevolle, oprechte aanbiddingsleidsters van onze tijd. Het is niet voor niets dat we direct ‘ja’ zeiden toen we voor de vierde keer een uitnodiging kregen om mee te komen zingen bij haar bijzondere concerten.
 
En ja hoor, deze keer mogen de mannen ook weer meezingen! Jullie zijn van harte welkom!
 
Eerlijk gezegd hebben we nog geen idee wat het programma gaat worden, maar we willen gewoon niet wachten om jullie vast de kans te geven om je aan te melden. Wat we wel vast kunnen vertellen is dat deze concerten opnieuw opgedragen worden aan “Bright Fame”, een organisatie die vrouwen bevrijdt uit de prostitutie.
 
Wat nu ondertussen zo’n 14 jaar geleden begon in de rosse buurt van Amsterdam, is uitgegroeid tot een werk dat veel vrouwen een weg uit de prostitutie heeft gewezen. Het begon gewoon met gesprekken van mens tot mens, om schouder aan schouder te kunnen staan met deze vrouwen. Veel van hen hebben Jezus gevonden en zijn een levend getuigenis geworden van wat God kan doen in het leven van een mens. We zijn heel erg blij dat we op deze manier ook als Choir Company een steentje bij mogen dragen door dit belangrijke, bevrijdende werk onder de aandacht te brengen.
 
Samen zingen met Lou Fellingham is een bijzonder feest van lofprijzing en aanbidding. Als ‘Levieten van deze tijd’ mogen we de mensen in de zaal meenemen naar Gods troon, samen in Zijn aanwezigheid zijn. Daarnaast zul je zelf ook enorm opgebouwd worden en bemoedigd, ook door de persoonlijke dingen die Lou tijdens de avonden deelt. Beleef het mee! Je bent van harte welkom!
 
Meezingen?
 
 1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.

  Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
   
 2. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om beide zaterdagen volledig aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag).
   
 3. Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.
   
 4. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
Inschrijven kan tot 24 februari 2019
 
Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­