­
 
 
Nieuw Nederlandstalig CD project:
"Maak Ons Eén"
 
Overdagkoor- Rotterdam
Start: Woensdag 24 januari 2018
10.00-12.15 uur.
 
 
Beste zangeressen,
 
Na de vele enthousiaste reacties op ons eerste 'overdag project' in het voorjaar van 2017 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.
 
Nog even en we beginnen aan een nieuw jaar! Wat ons betreft een mooi moment om weer aan de slag te gaan en direct een mooie uitdaging voor zangeressen die graag overdag willen zingen.
 
In de periode januari tot en met juni gaan we opnieuw om de week aan de slag met ons "Maak Ons Eén" programma waarin de prachtige lofprijzings- en aanbiddingsliederen van de Amerikaanse zangeres Twila Paris centraal staan. In 2017 hebben we het eerste deel van de liederen ingestudeerd waaronder titels als "U Bent God", "Hosanna", "Maak Ons Eén", "Machtig God" etc. Vanaf 24 januari is het tijd om de rest van de liederen toe te voegen zodat er een volledig concertpogramma ontstaat in samenwerking met band en solisten.
 
Zoals velen van jullie al weten is het onze grote wens om in mei/juni op een zaterdag een CD opname te maken van dit programma. Zodra de datum bekend is zullen we dit natuurlijk zo snel mogelijk laten weten.
 
De eeste repetitie vindt plaats op:
 
Woensdag 24 januari 2018 (10.00 uur tot 12.15 uur)
 
Locatie: Koningskerk, Stieltjesstraat 30, Rotterdam.
 
Tijdens deze repetitie geven we je meer informatie over dit project en gaan we natuurlijk ook direct aan de slag met de nieuwe liederen.
 
Interesse? Meld je -hier- aan.
 
Natuurlijk nodigen we je van harte uit om dit bericht met anderen te delen en ook hen enthousiast te maken.
 
We horen heel graag van je!
 
Maarten Wassink
The Choir Company
 

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­