­
Zangers en zangeressen gezocht!
 
“Kerst Tour 2019”

The Christmas Collection of Tom Parker

 Zing mee in het Choir Company projectkoor!
 
13 december - Surhuisterveen
14 december - Berkel en Rodenrijs
15 december - Harderwijk
20 december - Gouda
21 december - Meppel
22 december - Hoogezand
 
3 repetitielocaties.
Mogelijkheid om meerdere concerten mee te zingen.
 
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Hoewel december voor velen van ons een heel drukke maand is, mag een echte kersttour natuurlijk niet in het Choir Company programma ontbreken. Na de prachtige “Tom Parker Christmas Collection” tours van de afgelopen 2 jaar zien we er dan ook weer naar uit om met dit feestelijke kerstprogramma op pad te gaan. Dit jaar in maar liefst 6 verschillende locaties.
 
De muziek van Tom Parker blijft onverminderd populair. Dit jaar zingen er zelfs meer dan 300 zangers en zangeressen mee met The Young Messiah tour; het enthousiasme lijkt dus elk jaar alleen maar groter te worden.
 
Aan iedereen die al meezong met de “Tom Parker Christmas Collection” kunnen we melden dat liederen als “When a Child is Born”, “For Unto Us”, “Good King Weceslas”, “Joseph Dearest”, en het majestueuze “Hallelujah” nauurlijk gewoon weer in het programma meegenomen worden, maar daarnaast is het ook tijd voor nieuwe liederen. Er ligt al e.e.a. klaar waarvan we zeker weten dat je er erg blij van zult worden. Het gaat dus weer een geweldige avond worden met bekende kerstmelodieën; een avond vol warmte, beleving, verwachting en licht in de donkere maanden van het jaar.
 
Ook de solisten van dit jaar, Jonny Boston (zang en sax), Mariëlle van ’t Veld, Jane Loois en Susanna Callimeri staan alweer te popelen om aan de slag te gaan en er samen met jullie een geweldig feest van te maken! Daarnaast verwelkomen we dit jaar een nieuwe soliste Anne Verhart, die af zal wisselen met Jane. De begeleiding tijdens deze concerten is in handen van Jefta Bakker (piano), Stef Matitawaer (toetsen), Michael Rothuizen/ Richy Lohy (gitaar), Sergio Leeflang (Bass), Myron Matiawaer (drums), Peter van Essen/Annejo de Keijzer (viool) en Livia Vliegen (cello).
 
Meezingen?
 
  1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen  

    Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
     
  2. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.) Eventueel is het wel mogelijk de repetitie op één van de andere oefenlocaties mee te maken.
  3. Let op: Net als bij eerdere projecten als “The Young Messiah”, “The Tom Parker Christmas Collection”, "The Passion" en andere auditieprojecten van The Choir Company vragen we elke (nieuwe) deelnemer een MP3 te maken. Pas wanneer je auditie tijdig is ingeleverd en goedgekeurd is je deelname definitief! Let op: audities voor “The Passion in Concert” zijn niet geldig voor dit project. Deze deelnemers worden verzocht een nieuwe auditie te doen!
     
  4. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
Let op: inschrijven kan tot 1 november
Audities moeten uiterlijk op 3 november binnen zijn.
 
Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­