­
 
Zing mee! Een project in één dag!
 
 
 
Enter
Gereformeerde kerk
Rijssenseweg 13 
Zondag 21 oktober 2018
 
Zing mee in het Choir Company projectkoor! 
overdag repeteren - 's avonds optreden!
repetitie: 21 oktober 14.00 uur.
 

Beste zangers en zangeressen,

Het nieuwe seizoen is begonnen en ook bij The Choir Company wordt er alweer druk gerepeteerd voor de verschillende projecten van de komende periode. Na plaatsen als Hoogveen, Maarssenbroek, Zeewolde, Diever, Gouda, Delft, e.a. wordt dit project in oktober voor het eerst in het oosten van het land georganiseerd.

"Met heel mijn Hart" is een Nederlandstalig koorproject van The Choir Company met lofprijzings en aanbiddingsliederen als het Overwinningslied (Stuart Townend), In Uw Naam (Brooklyn Tabernacle Choir), Gebed voor Nederland (The Parachute Band), U Bent alles voor Mij (Brian Doerksen), Het Korstbare Kruis (Michael W. Smith), etc.

Net als bij eerdere "Met heel mijn Hart" projecten zal het hele project op één dag plaats vinden. Iedereen die zich opgeeft krijgt ongeveer 10 dagen van te voren een link toegestuurd waar je de materialen kunt downloaden. Je bereid je thuis voor door alles goed in te studeren, vervolgens komen we op 21 oktober om 14.00 uur bij elkaar om samen te repeteren en ons voor te bereiden op de feestelijke zangdienst van die avond die om 19.00 uur begint.

Tijdens het eerste deel van de middag hebben we een aparte koorrepetitie waarin we alle nootjes doornemen en werken aan koorklank. Ondertussen wordt in de kerkzaal de apparatuur opgebouwd waarna de bandleden hun plek op het podium innemen en een sound check zullen doen. In het tweede deel van de middag krijg je je plek op het podium toegewezen en nemen we de tijd om samen met de band door het programma te gaan en bereiden we ons verder voor op de feestelijke zangdienst van die avond.

We nodigen je van harte uit om deze muzikale uitdaging met ons aan te gaan en samen met de andere projectkoor deelnemers, solisten en band een feestelijk optreden van te maken!

Meezingen?

Ga naar: www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op!

  • Deelnamekosten bedragen € 15,00 p.p.
  • Geef je z.s.m. op via www.choircompany.nl. Er is ruimte voor zo'n 65 deelnemers.
  • ​Inschrijving sluit op 8 oktober!

Let op! de organisatie in Enter heeft zelf al een aantal zangers en zangeressen enthousiast gemaakt! Meld je dus snel aan om verzekerd te zijn van een plek!

Je bent van harte welkom!

Maarten Wassink
The Choir Company

 

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­