­
 
Aanmelden is niet meer mogelijk. Project zit vol!
Zing mee! Een project in één dag!
 
 
 
Hoogeveen
 
De Vredehorst,
Zuidwoldigerweg 32, 7908 AD Hoogeveen 
Zondag 22 april 2018
 
Zing mee in het Choir Company projectkoor! 
repetitie: 22 april 14.00 uur.
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Het is zo ver! Na de geweldige dienst in Diever mogen we nu samen aan de slag in Hoogeveen! We zijn enorm blij dat er zo enthousiast wordt gereageerd op deze projecten en zien ernaar uit om er ook in Hoogeveen weer een geweldig project van te maken! Zing je mee?
 
Tijdens een feestelijke zangdienst met koor, band en solisten zullen we een selectie van de liederen van onze nieuwe "Met Heel Mijn Hart" CD zingen. Natuurlijk zijn we erg blij met de mooie reacties op de liederen en de teksten, dus we hopen nog heel veel mensen te mogen inspireren en bemoedigen.
 
Net als bij vorige projecten van het Zangersnetwerk zal het hele project op één dag plaatsvinden. Iedereen die zich opgeeft krijgt ongeveer 10 dagen van tevoren een link toegestuurd waar je de materialen kunt downloaden. Je bereid je thuis voor door alles goed in te studeren, vervolgens komen we op 22 april om 14.00 uur bij elkaar voor een repetitie en bereiden we ons voor op de dienst die om 19.00 uur begint.
 
Tijdens het eerste deel van de middag hebben we een aparte koorrepetitie waarin we alle nootjes doornemen en werken aan koorklank. Ondertussen wordt in de kerkzaal de apparatuur opgebouwd waarna de bandleden hun plek op het podium innemen en een sound check zullen doen. Na een korte pauze krijg je je plek op het podium toegewezen en nemen we de tijd om samen met de band door het programma te gaan.
 
Een aantal van jullie hebben al meerdere keren meegedaan met deze projecten, dus we doen ons best om ook in de keuze van de liederen voldoende afwisseling te bieden. Daarnaast is het een goede gelegenheid om anderen mee te nemen, dus stuur deze uitnodiging gerust door!
 
Meezingen?
 
Ga naar: www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op! 
  • Deelnamekosten bedragen € 15,00 p.p.
  • Geef je z.s.m. op via www.choircompany.nl. Er is ruimte voor zo'n 65 deelnemers.
  • Inschrijving sluit op 10 april.
 
Let op! In Diever zat het binnen 10 dagen vol, dus wacht niet te lang met aanmelden.
 
Je bent van harte welkom!
 
Maarten Wassink
The Choir Company
 

Telefoonnr: 0627624330 (Alleen maandag van 9.00-12.00 uur en buiten die tijden de voicemail inspreken met een terugbelverzoek) IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­