­
 
 

Aanmelden voor dit project is niet meer mogelijk!!!

Zing mee! Een project in één dag!
 
 
 
Diever
Kruiskerk, Kruisstraat 1a
Zondag 4 februari 2018
 
Zing mee in het Choir Company projectkoor! 
repetitie: 4 februari 14.00 uur.
 
Beste zangers en zangeressen,
 
Zoals aangekondigd hopen we ook in 2018 op meerdere plekken in het land de liederen van onze nieuwe CD "Met Heel Mijn Hart" te laten horen. We zijn dan ook blij dat we je, dankzij het enthousiasme van een paar Choir Company zangers, door middel van deze e-mail uit mogen nodigen voor een vervolg, dit keer in Diever!
 
Tijdens een feestelijke zangdienst met koor, band en solisten zullen we een selectie van de liederen van onze nieuwe CD zingen, aangevuld met een aantal bekende samenzangliederen. We nodigen je van harte uit om erbij te zijn en dit feest met ons mee te vieren.
 
Net als bij vorige projecten van het Zangersnetwerk zal het hele project op één dag plaatsvinden. Iedereen die zich opgeeft krijgt ongeveer 10 dagen van tevoren een link toegestuurd waar je de materialen kunt downloaden. Je bereid je thuis voor door alles goed in te studeren, vervolgens komen we op 4 februari om 14.00 uur bij elkaar voor een repetitie en bereiden we ons voor op de dienst die om 19.00 uur begint.
 
Tijdens het eerste deel van de middag hebben we een aparte koorrepetitie waarin we alle nootjes doornemen en werken aan koorklank. Ondertussen wordt in de kerkzaal de apparatuur opgebouwd waarna de bandleden hun plek op het podium innemen en een sound check zullen doen. Na een korte pauze krijg je je plek op het podium toegewezen en nemen we de tijd om samen met de band door het programma te gaan.
 
Voor ons is het zeker niet de eerste keer dat we in Diever te gast zijn, dus we zien er dan ook enorm naar uit om er samen met jullie weer een zeer bijzondere dag van te maken!
 
Meezingen?
 
Ga naar: www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op!
  • Deelnamekosten bedragen € 15,00 p.p.
  • Geef je z.s.m. op via www.choircompany.nl. Er is ruimte voor zo'n 60 deelnemers.
  • Inschrijving sluit op 22 januari.
 Natuurlijk is dit een geweldige gelegenheid om anderen te introduceren bij The Choir Company- nodig ze dus gerust uit om mee te zingen!
 
Je bent van harte welkom!
 
Maarten Wassink
The Choir Company
 
 

Telefoonnr: 0627624330 (Alleen maandag van 9.00-12.00 uur en buiten die tijden de voicemail inspreken met een terugbelverzoek) IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­