­

Inschrijven is niet meer mogelijk

 
 
foto
 
Michael W. Smith
 
Zondag 19 juli 2020 
Rotterdam- Ahoy!
  
Zing mee in het Choir Company projectkoor!
 
Repetities Dordrecht 10.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag 20 juni en Zaterdag 4 juli
 
Of
 
Repetities Zwolle 10.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag 27 juni en Zaterdag 11 juli
 
 
Beste zangers en zangeressen,
Jaaaaa, het is zo ver! Het aanmeldformulier staat online voor het concert met Michael W. Smith. We nodigen je van harte uit om je in te schrijven en deelnemer te worden van dit bijzondere project!
 
Je bent van harte welkom!
 
Voor Michael W. Smith is het een bijzonder jubileumjaar. Het begon met een speciale viering en tour rond het 35-jarig bestaan van zijn lied ‘Friends’. Het gaat verder met de markering van 40 jaar waarin hij tot de top van christelijke muziek gerekend wordt. Nederland wordt tijdens dit bijzondere jaar niet overgeslagen; Groot Nieuws Radio presenteert Michael W. Smith op zondag 19 juli 2020 met een avondvullend concert in de Ahoy Rotterdam.  
 
Michael W. Smith behoort onmiskenbaar tot de absolute top van christelijke muziek. Zijn pianopop, warme persoonlijkheid en oneindige creativiteit maken hem wereldwijd geliefd. Toch heeft Smith al jaren een bijzondere ‘klik’ met het Nederlandse publiek. Daarom viert hij op 19 juli zijn diverse jubilea in Rotterdam. Een avondvullend concert dat voor een groot deel in het teken staat van zijn aanbiddingsalbums.
 
Meezingen? 
  1. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om een volledig oefenschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn dan kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.)
  2. Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.
  3. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.
 
 
Let op: inschrijven kan tot 24 mei 2020
 
Maarten Wassink
The Choir Company 

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­