­
Belangrijke informatie:
 

Belangrijke mededeling van Events for Christ:

Je bent op één of andere manier betrokken als crew / vrijwilliger. Wij kiezen er voor om één lijn te trekken of je nu voor, op, naast, onder of achter het podium actief bent. 

Wij realiseren ons dat dit geen eis is vanuit de overheid voor medewerkers op het moment. Echter is het wel onze verantwoordelijkheid een veilig evenement te creëren. En persoonlijke meningen over het coronabeleid van de overheid doen er dan niet toe. Wij vragen van onze bezoekers om een coronatoegangsbewijs te tonen - en vinden het dan ook niet meer dan logisch dat wij dit zelf (en jullie) ook zoveel mogelijk doen.

We willen je dus vragen op de evenementenlocatie een negatieve zelftest te laten zien (we snappen best dat je niet 3 keer in de week in de teststraat wilt staan) of een bewijs van vaccinatie - een herstelbewijs via de CoronaCheck app is uiteraard ook geldig.

Tip: zelftesten verkleuren na verloop van tijd en kunnen na een tijdje positief lijken. Doe de sneltest dus bijvoorbeeld in de auto als je aankomt zodat je hem direct kunt laten zien. Kun je de event manager niet gelijk vinden? Neem dan telefonisch contact met hem of haar op.

Dit laat je persoonlijk, voor binnenkomst, aan de event manager zien - en die zal in vertrouwen omgaan met deze informatie. We zullen niet bekend maken, of laten merken op wat voor manier dan ook, wie er wel of niet gevaccineerd is. Als organisatie houden we ons buiten deze discussie. Indien je de CoronaCheck app gebruikt kunnen wij überhaupt niet zien of het om een vaccinatiebewijs of negatieve test gaat - dat mag natuurlijk ook.

Bedankt voor je begrip - en medewerking. Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Jacco & Siebren
Team EFC

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­