­

Meld je vandaag nog aan voor het

Choir Company projectkoor

5 november- Amsterdam
6 november- Hoogeveen
13 november- Veenendaal
19 november Bunschoten-Spakenburg
20 november- Alphen aan den Rijn
27 november- Leek

repetities: Zaterdag 16 oktober en Zaterdag 30 oktober.
Regio Amersfoort. 10.00 uur tot 16.00 uur
Of
Maandag, 11 oktober, 25 oktober, 1 november

Regio Assen. 19.30 uur tot 22.00 uur

 

Beste zangers en zangeressen,

Ben je er klaar voor om weer aan de slag te gaan? Nadat we zo lang stil hebben gelegen popelen wij in ieder geval om weer samen met jullie te gaan zingen. Het aanmeldformulier voor de tour met Remko Harms staat inmiddels online dus we nodigen je van harte uit om je in te schrijven.

Je bent van harte welkom!

Natuurlijk zingen we samen met Remko een paar mooie titels van zijn nieuwe album ‘Identity”, maar daarnaast zingen we tijdens het programma ook een paar geweldige “Gaither Homecoming Songs” waaronder titels als Alpha and Omega, Let The Glory Come Down, Whenever we Agree together, Because He Lives, e.a. Natuurlijk zullen ook een paar echte Choir Company titels niet ontbreken, dus er is voldoende te doen voor het koor- en je staat dan ook de hele avond op het podium.

Misschien had je het al gezien, maar sinds de vooraankondiging van een paar dagen geleden is er weer een nieuwe concertplaats bijgekomen. Op vrijdag 19 november doen we ook nog een concert in Bunschoten-Spakenburg. Er is dus voldoende mogelijkheid om aan te haken!

Let op: concert organisator Events for Christ geeft aan dat op basis van de huidige aangekondigde coronamaatregelen, het tijdelijk helaas niet mogelijk is om deel te nemen aan de concerten zonder coronatoegangsbewijs.

Voor deelnemers geldt dat een negatieve zelftest ook geldig is. 

Meezingen?

 1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je naast je eerste keuze die altijd definitief is ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.
  Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
   
 2. Bepaal de repetitielocatie. Ook nu willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om een volledig oefenschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.)
   
 3. Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.
   
 4. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.

Let op: inschrijven kan tot 9 oktober!

Maarten Wassink,
The Choir Company

 

IDENTITY TOUR

Met hun gezamenlijke 'Identity' tour laten Remko Harms en The Choir Company hun stem weer horen na een lange periode vol corona beperkingen. De zanger en het koor delen het podium in een gevarieerd programma, verspreid over het hele land. Voor Remko Harms is de tour des te meer bijzonder. De afgelopen periode heeft hem richting gegeven om zijn persoonlijke identiteit en stem te laten horen zoals hij altijd al graag wilde. Hij laat het horen op zijn nieuwe album 'Identity' en op de diverse avonden vol inspirerende gospels, verbindende liedjes in de bekende 'Homecoming' stijl en verder vocaal vuurwerk.

De afgelopen corona periode deed veel podia verstillen. Voor zanger Remko Harms werd het een periode van bezinning. Een paar vragen voerden de boventoon: “wie ben ik en wat wil ik eigenlijk muzikaal?”

Het grote publiek kent Harms als lid van LA The Voices, zijn deelname aan 'Op Zoek Naar Jozef' en zijn bevlogen rol als de Rattenvanger in 'Rembrandt de Musical'. Maar gospelmuziek heeft zijn hart. Dat ontdekte hij opnieuw toen hij in contact kwam met producer en componist Jeroen Englebert, met wie hij een paar gospels opnam. Een daarvan, 'When He Calls My Name', was een paar jaar geleden al te horen in het TV programma 'Hour Of Power'. De andere, 'Identity' is nu de titelsong van Remko's nieuwe album.

De tour die in oktober en november samen met The Choir Company door het land trekt, brengt bezieling en talent samen zoals je maar zelden meemaakt. The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink, heeft uitgebreide ervaring met internationale artiesten en weet als koor liedjes telkens een extra dimensie te geven. Tijdens de avonden laat ze met haar veelzijdige repertoire horen wat ze in huis heeft.

Remko Harms presenteert met de 'Identity' tour zijn nieuwe album en focus, die dichter dan ooit bij zijn hart ligt. Hij zingt op unieke wijze prachtige gospel liedjes die de intentie van de kracht en liefde van het geloof weergeven. Nieuwe muzikale pareltjes over hoop en liefde en de verbinding tussen mensen.

Kaarten voor de 'Identity' tour zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl. De avond van 23 oktober is ook te boeken met een drie-gangen diner!

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­