­
Warning: Cannot use a scalar value as an array in /srv/psa02/choircompany.net/httpdocs/libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 626 Warning: Cannot use a scalar value as an array in /srv/psa02/choircompany.net/httpdocs/libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 627 Warning: Cannot use a scalar value as an array in /srv/psa02/choircompany.net/httpdocs/libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 628 Warning: Cannot use a scalar value as an array in /srv/psa02/choircompany.net/httpdocs/libraries/src/HTML/HTMLHelper.php on line 629

Projectkoor Remko Harms

Beste zangers en zangeressen,

Ben je er klaar voor om weer aan de slag te gaan? Nadat we zo lang stil hebben gelegen popelen wij in ieder geval om weer samen met jullie te gaan zingen. Het aanmeldformulier voor de tour met Remko Harms staat inmiddels online dus we nodigen je van harte uit om je in te schrijven.

Je bent van harte welkom!

Natuurlijk zingen we samen met Remko een paar mooie titels van zijn nieuwe album ‘Identity”, maar daarnaast zingen we tijdens het programma ook een paar geweldige “Gaither Homecoming Songs” waaronder titels als Alpha and Omega, Let The Glory Come Down, Whenever we Agree together, Because He Lives, e.a. Natuurlijk zullen ook een paar echte Choir Company titels niet ontbreken, dus er is voldoende te doen voor het koor- en je staat dan ook de hele avond op het podium.

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­