Repetitie schema

Zoals je wellicht al hebt gehoord of gelezen gaan we dit voorjaar een bijzondere samenwerking aan met “The Psalm Project”. Helaas gaat The Psalm Project stoppen en geven ze in mei, juni en juli hun allerlaatste concerten. De tweede helft van het programma staat in het teken van hun meest recente project “Kyrié”, dat op dit moment helemaal bewerkt wordt als koorproject.  

Wil jij ook meezingen tijdens de slotconcerten, zet dan het repetitieschema waar jij wilt repeteren vast in je agenda!


Concertschema:

12 mei - Voorschoten

19 mei - Hoogeveen

20 mei - Amersfoort

27 mei - Rijssen

09 juni - Bennekom

23 juni - Houten

01 juli - Barendrecht


Repetitieschema's

Zaterdag 8 april (10.00 uur - 16.00 uur)  
Zaterdag 29 april (10.00 uur - 16.00 uur)  


Maandag 24 april (19.30 uur - 22.00 uur)

Maandag 08 mei (19.30 uur - 22.00 uur)

Maandag 15 mei (19.30 uur - 22.00 uur)

Woensdag 12 april (19.30 uur - 22.00 uur)

Woensdag 26 april (19.30 uur - 22.00 uur)

Woensdag 10 mei (19.30 uur - 22.00 uur)

In 2009 begon The Psalm Project met het bewerken van de, bij velen nog bekende, melodieën van het Geneefs Psalter. Anno 2022 schrijft de band steeds vaker eigen liederen gebaseerd op Psalm of andere bijbel teksten. Daarbij laten ze zich ook graag inspireren door muziek van collega artiesten in binnen- en buitenland. Zo werden er covers opgenomen van o.a. Taizé, Sandra McCracken, Matt Papa en Matt Boswell.


Het bekendste nummer van de band is ongetwijfeld ‘Witter dan sneeuw’, naar het gelijknamige album uit 2015. Het nummer werd ook opgenomen in de Opwekkingsbundel (nummer 811). In 2021, tijdens de Corona pandemie, bracht The Psalm Project het album ‘Kyrie’ uit. Grotendeels gebaseerd op een muzikaal thema van vier noten met, ook tekstueel, de bedoeling om met weinig ‘woorden’ veel te zeggen.


Meer informatie: www.thepsalmproject.nl

 • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.

 • Het repertoire is zowel Nederlands als Engelstalig!  

 • Opgeven kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier op www.choircompany.nl

 • Deelnamekosten bedragen € 42,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal.
  Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie!

 • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken niet gerestitueerd.

 • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus € 10,00 administratiekosten teruggestort worden.

 • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers).

 • Van alle nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.

 • Het is verplicht om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Een gemiste repetitie kan in overleg eventueel op een andere locatie ingehaald worden.

 • Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening.

 • De repetitieavonden duren van 19.30 uur – 22.00 uur, de repetitiedag duurt van 10.00 uur – 16.00 uur.
  Zorg ervoor dat je op de concertdag vanaf 17.00 uur beschikbaar bent.

 • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.

 • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.

 • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

  Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: m.nekeman@choircompany.nl