Projectkoor " Alpha & Omega"

Repetitie schema

Klaar om je aan te melden voor het eerste project van het nieuwe seizoen?
Nadat we dit voorjaar samen met Adrian Snell en band drie overweldigende concerten met The Passion mochten beleven, staat voor dit najaar Alpha + Omega op de planning. Een geweldige mooie uitdaging, want in dit programma is van het begin af aan altijd al een grote koorfavoriet geweest.


We weten dat veel van jullie zitten te popelen om je aan te melden, en zoals he hierboven al hebt kunnen lezen zal de inschrijving komende donderdag, 15 juni, om 19.00 uur open gaan!

0
Dagen
0
Uur
45
Minuten
15
Seconden


We raden je aan om je snel aan te melden want The Passion zat in no-time vol, en we weten dat we veel van jullie hebben moeten teleurstellen. Meld je dus zo snel mogelijk aan!

Concertschema:

13 oktober  Verrijzeniskerk, Zwolle

14 oktober Jozua, Dordrecht

15 oktober De Schuilplaats, Ede


Repetitieschema's

Schema 1- (Centraal Ned.)

Zaterdag 09 september (10.00 uur - 16.00 uur)  
Zaterdag 30 september (10.00 uur - 16.00 uur)

 

Schema 2-Zwolle

Maandag 11 september (19.30 uur - 22.00 uur)

Maandag 25 september (19.30 uur - 22.00 uur)

Maandag 09 oktober       (19.30 uur - 22.00 uur)

Schema 3 - Regio Rotterdam

Donderdag 14 september (19.30 uur - 22.00 uur)

Donderdag 21 september (19.30 uur - 22.00 uur)

Donderdag 05 oktober      (19.30 uur - 22.00 uur)

Extra informatie "Alpha & Omega"

Muziek die je jaren bij blijft, is zeldzaam. En muziek die decennia lang mensen aanspreekt en actueel blijft, is nog zeldzamer. De muziek van Adrian Snell heeft wat dat betreft iets echt unieks. ‘The Passion’ is jaar in jaar uit een favoriet van duizenden. Maar ook ‘Alpha + Omega’ werd een klassieker die honderden koren door de jaren heen zongen. Het is waarschijnlijk zijn meest diepgaande, veelomvattende werk en in oktober krijgt Nederland de kans om het te beleven zoals het bedoeld was: met een groot projectkoor van The Choir Company, een hoogstaande band en natuurlijk Adrian Snell zelf. De ‘Alpha + Omega’ concerten vinden plaats van 13 t/m 15 oktober in Zwolle, Dordrecht en Ede.

Bijna veertig jaar geleden werd Adrian Snell geconfronteerd  met een vraag: “Wat wil God tegen ons zeggen als kerk en vervolgens tegen ons allemaal in deze zo turbulente, verwarrende en soms angstige periode in onze geschiedenis?” Voor een antwoord ging Snell op muzikale ontdekkingstocht door de geschiedenis van God en een mensheid die regelmatig weg lijkt te zinken in duisternis. ‘Alpha + Omega’ werd voor het eerst uitgevoerd in 1986 in Jeruzalem. Het werd een indrukwekkend thema album met liedjes die op hun beurt klassiekers werden, zoals de titelsong en ‘I Am The Way’. ‘Alpha + Omega’ richtte de schijnwerpers op oorlog en lijden en de unieke positie die God in dat alles houdt, om uit te monden in een lied van hoop op een beloofde toekomst. In 2016 nam Adrian het werk zelfs opnieuw op om het muzikaal in de 21e eeuw te brengen. Het verscheen het als een ‘30th Anniversary Edition’.

‘Alpha + Omega’ is door de jaren heen in Nederland ook onder koren een klassieker geworden. Duizenden hebben het werk gezongen. In oktober krijgen ook zij de kans om het opnieuw zo te beleven! En natuurlijk ontbreekt een projectkoor van The Choir Company (onder leiding van Maarten Wassink) dan niet. Adrian zal bovendien bijgestaan worden door een ervaren band met onder andere Frank van Essen. Wie ‘Alpha + Omega’ in zijn geheel beleeft, vergeet dat niet.

Alles op een rijtje

 • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.
 • Het repertoire is geheel Engelstalig!  
 • Opgeven kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier op www.choircompany.nl
 • Deelnamekosten bedragen € 42,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal.
 • Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie!
 • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken niet gerestitueerd.
 • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus € 10,00 administratiekosten teruggestort worden.
 • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers).
 • Van alle nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
 • Het is verplicht om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Een gemiste repetitie kan in overleg eventueel op een andere locatie ingehaald worden.
 • Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening.
 • De repetitieavonden duren van 19.30 uur – 22.00 uur, de repetitiedag duurt van 10.00 uur – 16.00 uur.
 • Zorg ervoor dat je op de concertdag vanaf 15.00 uur beschikbaar bent.
 • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.
 • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.
 • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

  Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: m.nekeman@choircompany.nl