Repetitie schema

Misschien herken je het wel… het ‘’voordat je het weet is het al weer december gevoel’’ – alsof je nog maar net de Kerstboom hebt opgeruimd… en dan staat ie er al weer.

En december betekent ook: samen zingen, elkaar ontmoeten en de geboorte vieren van onze Redder en Verlosser. Natuurlijk is een Choir Company seizoen niet compleet zonder een echte kersttour en we zijn daarom enorm blij dat we dit jaar een prachtige samenwerking aan mogen gaan met Joke Buis & band en

zanger/trompettist Thomas Heikoop.


We weten dat veel van jullie zitten te popelen om je aan te melden> De inschrijving zal komende donderdag, 31 augustus, om 19.00 uur open gaan!

0
Dagen
0
Uur
45
Minuten
15
Seconden


Concertschema:

vrijdag 8 december 2023 – Utrecht 

zaterdag 9 december 2023 – Meppel

zondag 10 december 2023 – Harderwijk

donderdag 14 december 2023 – Borger

vrijdag 15 december 2023 - Alphen aan den Rijn

zaterdag 16 december 2023 – Rotterdam

Repetitieschema's

Schema 1- Hoogeveen

Maandag 30 oktober     (19.30 uur - 22.00 uur)

Maandag 13 november (19.30 uur - 22.00 uur)

Maandag 27 november (19.30 uur - 22.00 uur)

Schema 2- Amersfoort

Woensdag 01 november  (19.30 uur - 22.00 uur)

Woensdag 15 november  (19.30 uur - 22.00 uur)

Woensdag 22 november  (19.30 uur - 22.00 uur)

Schema 3 - Rotterdam

Donderdag 02 november  (19.30 uur - 22.00 uur)

Donderdag 16 november  (19.30 uur - 22.00 uur)

Donderdag 30 november  (19.30 uur - 22.00 uur)

Kersttour 2023: Het hele jaar December

December. Een mooie maand waarin er meer ruimte dan anders lijkt om naar elkaar om te zien. Een maand waarin het een traditie is, maar ook makkelijker dan anders lijkt om met elkaar te zingen en praten over God. Was het maar het hele jaar door december! Tijdens de komende kersttour van Joke Buis, Thomas Heikoop en The Choir Company komen nostalgie en het hier & nu samen in sfeervolle Nederlandstalige luisterliedjes, jazzy kerstklassiekers en diverse verrassingen. Joke Buis en trompetist / zanger Thomas Heikoop vullen elkaar aan tijdens de avonden: Joke met de luisterliedjes en Thomas met zijn sfeervolle jazzy aanpak van kerstmuziek. Ze worden ondersteund door een koor van The Choir Company, onder leiding van Betthilde Keij en een live band onder leiding van Rob Buis. Het publiek krijgt ook een stem. Niet alleen is het genieten geblazen met de bekende kerstliedjes en klassiekers van bijvoorbeeld Sinatra en Tom Parker; het publiek wordt ook uitgenodigd om verzoeken tijdens de avonden mee te zingen met het koor.

Het is kerst vieren zoals het op zijn best kan zijn: warm, nostalgisch en met herkenbare verhalen en luisterliedjes van het nu!


Dat laatste heeft speciale aandacht voor Joke Buis. In de afgelopen jaren heeft ze zich toegelegd op het maken van liedjes over herkenbare situaties in het leven. Joke: “Ik krijg regelmatig berichten dat deze nieuwe liedjes zorgen voor diepgaande gesprekken bij de luisteraars. Zo bijzonder dat liedjes kunnen werken als een film waarbij mensen geraakt worden en daar over na blijven denken!”

Die gedachte en de droom van ‘het hele jaar december’ leverden twee nieuwe liedjes op die in de aanloop naar de kersttour verschijnen. ‘Hele Jaar December’ is een duet van Joke Buis en Thomas Heikoop en ‘Niet Aan M’n Hart Voorbij’ is een samenwerking van Joke, Thomas en The Choir Company. De liedjes geven een mooi voorproefje van de kersttour!

 

Was het maar het hele jaar december. In ieder geval is het dit jaar genieten geblazen van sfeervolle en inhoudelijk sterke avonden met een vleugje nostalgie. Zorg dat je er bij bent!       

Alles op een rijtje

 • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.
 • Het repertoire is zowel Nederlands als Engelstalig!  
 • Opgeven kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier op www.choircompany.nl
 • Deelnamekosten bedragen € 42,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal.
 • Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie!
 • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken niet gerestitueerd. Wil je het concert toch meemaken als concertbezoeker dan zul je een toegangskaart moeten kopen via Events4Christ.
 • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus € 5,00 administratiekosten teruggestort worden.
 • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers).
 • Van alle nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
 • Het is verplicht om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Een gemiste repetitie kan in overleg eventueel op een andere locatie ingehaald worden.
 • Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening.
 • De repetitieavonden duren van 19.30 uur – 22.00 uur.
 • Zorg ervoor dat je op de concertdag vanaf 15.00 uur beschikbaar bent.
 • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.
 • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.
 • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

  Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: m.nekeman@choircompany.nl