Projectkoor I Have a Dream

I Have A Dream is een muzikaal spektakel over het verhaal van Risha die op een dag haar droom ontdekt. Een ontroerend en hoopgevend verhaal, ondersteund met muziek door een koor onder leiding van Maarten Wassink. Met bekende meezingers, mooie popliedjes, video’s en verhalen nemen we je mee op reis.

Tijdens de voorstelling maak je kennis met Risha en haar droom. Ze neemt je mee naar West-Bengal in India waar ze opgroeit en haar droom ontdekt. Maar zoals veel dromen wordt deze droom niet meteen werkelijkheid. Risha krijgt veel te verduren voor haar droom uiteindelijk werkelijkheid wordt. I Have A Dream zet je aan het denken over recht en onrecht, dromen en een hoopvolle toekomst. Het muzikale spektakel is geproduceerd door World Vision.


Concertschema I Have a Dream 

Zaterdag 07 mei, Veenendaal- Basiliek
Vrijdag 13 mei - Aalsmeerderbrug- LEG
Zaterdag 14 mei, Drachten- Bethel
Zaterdag 18 juni, Hoeksche Waard


Hoe de droom van duizend en 1 nacht… verandert in een nachtmerrie.

“Een ontroerend en hoopgevend verhaal dat verder gaat dan vermaak. Dit zet je aan het denken over recht en onrecht.” 


“Deze voorstelling is een indrukwekkende reis waarin de dromen en veelkleurigheid van kinderen wereldwijd naar voren komt.” 

‘I Have A Dream’ vertelt het verhaal van hoofdpersonage Risha, een jong meisje uit India, die niets liever wil dan danseres worden. Maar dat dromen niet vanzelfsprekend werkelijkheid worden, moet Risha op harde wijze ondervinden. Van West-Bengal wordt ze getrafficked naar Mumbai, waar ze in een wereld terecht komt die het daglicht niet kan verdragen. Haar toekomst lijkt uitzichtloos. Maar misschien, heel misschien, kunnen dromen toch werkelijkheid worden… zo lang je maar niet alleen bent.

Zing mee in het Choir Company projectkoor dat in samenwerking met World Vision op pad gaat met een reeks voorstellingen waarin alle zintuigen worden geprikkeld. De beroemde muziek en indrukwekkende filmbeelden maken de voorstelling tot een volledige belevenis die je je nog lang zult herinneren. 

HET KOOR 

Tijdens de voorstelling speelt het koor een centrale rol en wordt actief onderdeel van de productie. Houd er dus rekening mee dat je niet de hele avond op één plek staat. Tijdens de voorstelling wisselen we van positie, loop je op en af, gebruiken we een aantal attributen om het verhaal te ondersteunen…… Al met al gaat het een geweldige uitdaging worden, een ervaring waar je nog lang over na zult praten! 

DE MUZIEK 

Benieuwd naar de liederen die we gaan zingen? Allereerst is het geweldig om te kunnen vertellen dat het themalied “I Have a Dream” speciaal voor dit project geschreven in door Ralph van Maanen. Arrangeurs Steven Favier en Victor Weigand hebben er een arrangement van gemaakt dat bruist van de energie met heerlijke ritmes en een refrein dat nog lang naklinkt in je hoofd. 

Ook de andere pop-, film en gospelsongs zijn speciaal voor dit project gearrangeerd door Steven Favier. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten delen we hier vast drie YouTube clips van liederen die onderdeel zijn van de productie: 


 • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen 
 • Het repertoire is voornamelijk Engelstalig.
 • Deelnamekosten bedragen € 42,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal 
 • Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie
 • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken of missen van repetitie  niet gerestitueerd. Wil je het concert toch meemaken als concertbezoeker dan zul je een toegangskaart moeten kopen via Events4Christ
 • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus €10,00 administratiekosten teruggestort worden
 • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers)
 • Van een groot deel van de nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij(sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
 • Het is verplicht om een volledige repetitieschema aanwezig te zijn  Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening. 
 • De repetities duren van 19.30 tot 22.00 uur. De oefendagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zorg ervoor dat je op de concertdagen vanaf 14.00 uur beschikbaar bent. 
 • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.
 • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. 
 • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.