Projectkoor

Oefenschema

Ik zal de dag waarop we voor het eerst samenwerkten met Don Moen nooit vergeten. Het was op 10 mei 2008 in de Veluwehal in Barneveld. Voor mij persoonlijk was het een droom die uit kwam. Het was een groot voorrecht om in de jaren erna vaker met hem op te mogen treden, en ik ben dan ook heel dankbaar dat we in maart een nieuwe kans krijgen. Het feit dat Paul Baloche er nu ook bij zal zijn maakt het allemaal nog veel specialer en daarom zie ik enorm uit naar deze mooie samenwerking!

Don Moen en Paul Baloche hebben ieder afzonderlijk al een grote impact gehad op aanbiddingsmuziek wereldwijd. Wie hun namen niet herkent, herkent zeker hun liederen. ‘God Wijst Mij Een Weg’, ‘Open The Eyes Of My Heart’, ‘Breng Dank Aan De Eeuwige’, ‘Meer Dan Ooit’; het is zomaar een greep uit het rijke repertoire van de twee Amerikaanse aanbiddingsleiders. Voor het eerst komen ze gezamenlijk naar Nederland voor een reeks concerten en we nodigen je van harte uit om mee te zingen in het Choir Company Projectkoor.

Concerten
 
08 maart Oud Beijerland

 09 maart Drachten

 10 maart Veenendaal


De aanmelding gaat open op: Woensdagavond 3 januari om 19.00 uur

0
Dagen
0
Uur
45
Minuten
15
Seconden

Repetitieschema's

Schema 1 (Utrecht)

Zaterdag 03 februari              (10.00 uur - 15.30 uur)

Zaterdag 02 maart                 (10.00 uur - 15.30 uur)

Schema 2 (Drachten)

Maandag 05 februari             (19.30 uur - 22.00 uur)- Drachten
Maandag 12 februari             (19.30 uur - 22.00 uur)- Drachten

Maandag 26 februari             (19.30 uur - 22.00 uur)- Drachten

Eerste gezamenlijke tour Don Moen en Paul Baloche in Nederland

Zowel Don Moen als Paul Baloche brachten al een vernieuwend geluid in aanbiddingsmuziek eind jaren ’80 en begin jaren ’90. Don Moen met ‘Give Thanks’, wat in Nederland in de bundel Opwekkingsliederen verscheen als ‘Breng Dank Aan De Eeuwige’. Hij presenteerde zijn liederen op het label Hosanna Music, wat met haar karakteristieke stijl en aanpak veel gelovigen kennis deed maken met een verfrissende golf aanbiddingsmuziek. Paul Baloche debuteerde een paar jaar later en schreef al snel zijn bekendste lied: ‘Open The Eyes Of My Heart’ (‘Schijn Met Uw Licht In Mijn Hart’). In de daaropvolgende jaren groeiden de twee ieder voor zich uit tot toonaangevende liedschrijvers en aanbiddingsleiders. Hun muziek werd wereldwijd omarmd – of het nu Don Moens eenvoudige, herkenbare teksten waren of de bezielde beleving in de muziek van Paul Baloche.
Van 8 t/m 10 maart 2024 komen Don Moen en Paul Baloche voor het eerst gezamenlijk terug naar het Nederland wat ze ‘hun tweede thuis’ noemen. Tientallen concerten door de jaren heen hebben een hechte band gevormd met het Hollandse publiek – met onvergetelijke momenten. Zo begon Paul Baloche na een stroomuitval bij een concert in het Nederlands te zingen met het publiek, om jaren later een volledig Nederlandstalig album op te nemen. Don Moen keerde vaak terug met hetzij een koor, hetzij een orkest als begeleiding. Tijdens de avonden in maart worden de twee begeleid door een volledige band én een projectkoor, waardoor de ‘Hosanna Music’ tijd dan weer helemaal zal herleven! Zing mee met de bekende liederen die niets aan zeggingskracht hebben verloren. Deze avonden beloven avonden te worden vol herkenning, geestelijke inspiratie en aanbidding.

Alles op een rijtje

  • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.
  • Het repertoire is geheel Engelstalig!  
  • Opgeven kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier op www.choircompany.nl
  • Deelnamekosten bedragen € 39,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal.
  • Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie!
  • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken, of niet tijdig insturen van de auditie niet gerestitueerd. Het deelnamebedrag wordt alleen teruggestort op het moment dat de auditie onvoldoende is. Wil je het concert toch meemaken als concertbezoeker dan zul je een toegangskaart moeten kopen via Events4Christ.
  • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus €5,00 administratiekosten teruggestort worden.
  • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers).
  • Van de meeste nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
  • Het is verplicht om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Een gemiste repetitie kan eventueel in overleg op een andere locatie ingehaald worden.
  • Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening.
  • De repetitieavonden duren van 19.30 uur – 22.00 uur, een repetitiedag duurt van 10.00 uur – 15.30 uur.
  • Zorg ervoor dat je op de concert dag vanaf 15.00 uur beschikbaar bent.
  • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.
  • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.
  • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

   Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: e.hubert@choircompany.nl