Projectkoor "The Passion"

Repetitie schema


Klaar voor de eerste muzikale uitdaging van 2023? Dan hebben we goed nieuws want zoals je waarschijnlijk al gehoord hebt komt Adrian Snell terug naar Nederland voor drie concerten van zijn meest bekende werk: The Passion.


Of je ‘The Passion’ nu een 'rockopera' noemt of een samensmelting van klassiek, modern en koormuziek; het werk is net zo tijdloos als geliefd gebleken. Vooral in Nederland, waar Adrian Snell kind aan huis werd sinds de eerste uitvoeringen meer dan 40 jaar geleden. 'The Passion' vertelt het paasverhaal op unieke wijze met moderne liederen, solo zangers en zangeressen die de hoofdrollen uit het verhaal vertolken en ondersteund door een koor. Door de jaren heen voerde Adrian Snell het werk, inclusief het bekende 'Long Live The King', 'Peace Be With You', 'Golgotha' en 'Jesus Alive!' diverse keren uit in ons land. Toch is de laatste keer dat de volledige 'Passion' werd uitgevoerd alweer meer dan zes jaar geleden.

The Passion is, zeker ook voor het koor, een geweldige muzikale uitdaging en daarnaast is het ook nog eens heel erg bijzonder dat Adrian Snell opnieuw zelf plaats zal nemen achter de vleugel! Ook wat betreft de rest van het team is het genieten vanwege de samenwerking met bijvoorbeeld Frank van Essen, Luca Genta, Rineke de Wit en onze eigen Choir Company solisten.


Concert "The Passion"

31 maart 2023 Verrijzeniskerk, Zwolle1 april 2023 Jozua, Dordrecht

2 april 2023, De Basiliek, VeenendaalRepetitieschema's

Zaterdag 11 maart (10.00 uur - 16.00 uur)  
Zaterdag 25 maart (10.00 uur - 16.00 uur)  


Dinsdag 21 februari (19.30 uur - 22.00 uur)
Dinsdag 07 maart    (19.30 uur - 22.00 uur)
Dinsdag 14 maart    (19.30 uur - 22.00 uur)
Donderdag 23 februari (19.30 uur - 22.00 uur)
Donderdag 09 maart    (19.30 uur - 22.00 uur)
Donderdag 23 maart    (19.30 uur - 22.00 uur)
 • Meezingen in het Choir Company projectkoor is voor iedereen die van zingen houdt. Je hoeft echt geen fantastische solist te zijn, maar enige zangervaring is zeker meegenomen. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen.
 • Het repertoire is geheel Engelstalig!  
 • Opgeven kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier op www.choircompany.nl
 • Deelnamekosten bedragen € 42,50 en worden bij aanmelding betaald via iDeal.
 • Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling via iDeal via de website. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via de e-mail. Print de bevestiging uit en neem deze mee naar de eerste repetitie!
 • Deelnamekosten worden bij vroegtijdig afhaken, of niet tijdig insturen van de auditie niet gerestitueerd. Het deelnamebedrag wordt alleen teruggestort op het moment dat de auditie onvoldoende is. Wil je het concert toch meemaken als concertbezoeker dan zul je een toegangskaart moeten kopen via Events4Christ.
 • Bij afmelding binnen 14 dagen na aanmeldingsdatum vermeld op de bevestiging zal het deelnamebedrag minus
 • € 10,00 administratiekosten teruggestort worden.
 • Bladmuziek en oefentracks (MP3) zullen alleen digitaal beschikbaar zijn. Je kunt ze dus zelf downloaden/uitprinten via een link die we je later zullen e-mailen. Bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden (ook niet aan vrienden of mogelijke andere deelnemers).
 • Van alle nummers zullen split-tracks beschikbaar zijn. Op deze tracks hoor je je eigen partij (sopraan/alt/tenor/bas) harder dan de andere stemmen. Op deze manier kun je zelf dus al luisterend de nummers instuderen zodat we tijdens de repetities meer tijd kunnen besteden aan afwerking.
 • Het is verplicht om het volledige repetitieschema aanwezig te zijn. Een gemiste repetitie kan in overleg eventueel op een andere locatie ingehaald worden.
 • Reiskosten naar repetitie- en concertlocaties en kosten voor een maaltijd en drinken zijn voor eigen rekening.
 • De repetitieavonden duren van 19.30 uur – 22.00 uur, de repetitiedag duurt van 10.00 uur – 16.00 uur.
 • Zorg ervoor dat je op de concertdag vanaf 15.00 uur beschikbaar bent.
 • Tijdens de repetitie maken we afspraken over concertkleding. Iedere deelnemer wordt geacht zich hierin aan te passen.
 • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.
 • We vragen je begrip voor eventuele wijzigingen van welke aard dan ook.

  Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar: m.nekeman@choircompany.nl